cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 One UI 7.0 pil performansı

(Topic created on: a month ago)
283 Views
DarkOrbit
Active Level 8
Options
Galaxy A

image

Merhaba members üyeleri yaklaşık 1.5 yıl kullanmakta olduğum galaxy A34ün ekran süresini paylaşmak istedim wifi-mobil veri-bluetooth açık şekilde 60 Hz de kullandım güç tasarrufunu şarj 20den düştüğünde açtığımı hatırlıyorum sizce nasıl bana biraz yetersiz geldi güncellemeden önce 6 saati rahat geçiyordu isterseniz yorumlayabilirsiniz

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
eskolibata
Active Level 3
Galaxy A
İstersen şarjı bitir sonra kapandıktan sonra yüzde yüz yap biraz daha iyi olabilir

View solution in context

13 Comments
eskolibata
Active Level 3
Galaxy A
Baya kötü benim de öyleydi şarjı bitirdim şoklandı cihaz sonra fulledim şimdi 4 saat ekran aldım 50 sarj var daha
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Vasat
Solution
eskolibata
Active Level 3
Galaxy A
İstersen şarjı bitir sonra kapandıktan sonra yüzde yüz yap biraz daha iyi olabilir
DarkOrbit
Active Level 8
Galaxy A
Instagram çok şarj harcıyor derin uykuya almama rağmen normalde bu kadar pil kullanmiyordu tavsiyenizi değerlendirmeyi düşünüyorum teşekkürler
0 Likes
GLX120
Expert Level 2
Galaxy A
Hocam güncelleme sonrası bug, takılma, yavaşlama vs oldu mu?
DarkOrbit
Active Level 8
Galaxy A
Bende oldu telefonla görüşme yaparken ekranı bir bi 30sn kadar açamadım ekran tepki vermedi tuşa bastigim halde bir de uygulama açarken ekran a. n.l.ı.k bir şekilde pembeye benzer bir renkte görünüyor onun haricinde daha rastladığım bir hata yok şuan
GLX120
Expert Level 2
Galaxy A
Ekranı 30 sn kadar açamama durumunu one ui 6.1'de de denk gelmiştim 2 kere falan.
MahmutCan-A34
Active Level 9
Galaxy A
oldu telefonu fabrika ayarlarına çevirince düzeldi
GLX120
Expert Level 2
Galaxy A
2 yıllık A34 güncellemeden önce %80'lik kullanım ile 120hz, wifi, mobil veri(%90), konum açıkken 5.5 saat alıyordu. Ama bence full şarj ile 8 saatin üzerinde almalı çünkü kapasitesi ve potansiyeli buna yeterli.