cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 MÜ ALAYİM A35 Mİ

(Topic created on: 07-29-2024 11:19 AM)
1051 Views
ibrahimbstc
Active Level 8
Options
Galaxy A
A34 eksi yani damla çentik ve batarya sağlığı erken düşüyormuş  
A35 eksi yanlari ise bazıları isiniyor diyor ısınmaya bağlı kasma oluyormu bilmiyorum mesela en cok kıyaslanan halleri pubg de sabit fps vermiyor diypr bazıları a35in tercihim hangisinden olmali bilen biri yanıtlayabilie mi bana göre a35 hani 45 dereceleri asmadigi sürece sıkıntı cıkarmaz gibi pubg oynarken
68 Comments
dadasA34
Active Level 7
Galaxy A
A34 de 43 44 civarı gidip geliyor kastığını görmedim
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
yani isinmasi cok onemli degil zaten onemli olan performansi düsüyormu a35in
dadasA34
Active Level 7
Galaxy A
Ben a34 kullanıyoeum sıkıntı yok a34 4 yıllık güncelleme desteğinin 1cisini kullandı a35 in 4 sene daha gğncellemesi var .Exynos işlemcili bir cihaz hiç kullanmadım bişe diyemiyorum sen youtube dan pubg stabilizasyon testine bak qklında bir fikri oluşur adamlar fps sayacını gösteriyor
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
yani sabit veriyor ama bilemiyorum on yargılı olan kesim çok ama benim tercihim a35den yana olacak galiba
dadasA34
Active Level 7
Galaxy A
Bende şuan alacak olsam yeniyi alırım daha mantıklı olur şuan havalar sıcak pubg de ipadler bile sıcaktan kasabiliyor
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
sende a34 de pubg de kasıyormu bu sıcak havalarda
dadasA34
Active Level 7
Galaxy A
Hayır çünkü 1 saat 1.5 saat civarı oynuyorum kasma yok ama 2 3 saat civarı oynarken neler olduğunu bilemicem .
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
A34 pubg de telefpn çok ısınsa bile fps düşmüyor Sabit 60FPS veriyor.
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
evet arkadasımda var düsmüyor cidden fps degeri hicbir zaman
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Hocam diğer yorumlarımı da inceleyin.Eğer imkanınız varsa S21 FE 2.nesil alın,ama imkanınız yoksa kesin olarak size A34 u önereceğim.A35 ve A54 sıkıntılı telefonlar.Forumda neredeyse yüzde 90 civarı A35 kullanan kişilerin hepsi A34 e geçti çok rahatladılar.