cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 MÜ ALAYİM A35 Mİ

(Topic created on: 07-29-2024 01:29 PM)
141 Views
ibrahimbstc
Active Level 8
Options
Galaxy A
A34 eksi yani damla çentik ve batarya sağlığı erken düşüyormuş  
A35 eksi yanlari ise bazıları isiniyor diyor ısınmaya bağlı kasma oluyormu bilmiyorum mesela en cok kıyaslanan halleri pubg de sabit fps vermiyor diypr bazıları a35in tercihim hangisinden olmali bilen biri yanıtlayabilie mi bana göre a35 hani 45 dereceleri asmadigi sürece sıkıntı cıkarmaz gibi pubg oynarken
68 Comments
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
bilmiyorum a35ide oneren var kafam cok karıstı
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Hocam,siz beni dinleyin.Çevremde ben herkese ne kadar A35 almamalarını söylesemde hepsi gitti başkalarının sözüyle A35 aldı ve pişman olup A34 e döndüler diğer birazı da daha fazla para koyup daha iyilerine geçtiler.Ben alma demelerime rağmen pişman oldular hepsi tek tek.A35 alın diyenleri dinlemeyin,onlar sadece daha yeni olduğu için size öneriyolar.Dediğimi iyi düşünün,A35 alıp bir hata yapmayın
0 Likes
azifurka
Active Level 3
Galaxy A
Bence a serise almak yerine eski S serisine bakabilirsin
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
13.000 üstüne çıkmam çok zor
azifurka
Active Level 3
Galaxy A
O zaman a serisinde kal o fiyata s10 plus falan geliyor sen A serisi al
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Oyun için bence A34. Onun işlemcisi daha iyi.
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Katılıyorum
Galaxy A
Ben 1 yıldır A34 5G kullanıyorum pil sağlığı çabucak düşmedi ve hala %100 pil sağlığı kim demişse hemen düşüyor diye yalan demiş öyle bir şey yok pil tüketimide gayet makul seviyede tüketiyor tavsiye ederim amiral gemisi yavrusu 120 Hz var 4K çekim yapıyor ekran kaydedici var en önemlisi 5G var daha ne olsun 😍😍
musti_a54
Active Level 5
Galaxy A
Pil sağlığın % kaç olduğunu nerdrn goruyoruz
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Forumda konusu var