cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 MÜ ALAYİM A35 Mİ

(Topic created on: 07-29-2024 11:37 AM)
189 Views
ibrahimbstc
Active Level 8
Options
Galaxy A
A34 eksi yani damla çentik ve batarya sağlığı erken düşüyormuş  
A35 eksi yanlari ise bazıları isiniyor diyor ısınmaya bağlı kasma oluyormu bilmiyorum mesela en cok kıyaslanan halleri pubg de sabit fps vermiyor diypr bazıları a35in tercihim hangisinden olmali bilen biri yanıtlayabilie mi bana göre a35 hani 45 dereceleri asmadigi sürece sıkıntı cıkarmaz gibi pubg oynarken
68 Comments
Quantum-A
Active Level 4
Galaxy A
A35'de sorun yaşayan çok kullanıcı gördüm, A35 fiyatına biraz daha ekleyip A54 alabilirsiniz. 😊

Eğer A35 ya da A34'den devam etmek istiyorsanız A34 derim.
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
a54 ve a35 in işlemcileri ayni ve a54 fiyati yani 15000 lere çıkacağıma a55 alırım onda hiç sorun yok diyorlar
Quantum-A
Active Level 4
Galaxy A
Evet A55'i tavsiye edebilirim. Mümkünse, A5X serisinden bir cihaz almaya çalışın kurumsal model olduğundan güncelleme vb. konularda da aylık güvenlik yaması desteği gibi ayrıcalıkları sahipler.
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Exynos işlemcili Samsung almanızı önermem.ASLA ÖNERMEM.Exynos işlemcilerin stabilite,pil boşalmak ve ısınma sorunları mevcuttur.O yüzden S21 FE 2.nesil almanızı ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy A
A35 ile A54 de aynı işlemciler ve aynı sorunlar var.
SanalYargıç
Expert Level 2
Galaxy A
Hocam 3 aydır a35 kullanıyorum bir sıkıntı görmedim
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
hocam pubg oynuyor musunuz pubg performansı nasıl sence
SanalYargıç
Expert Level 2
Galaxy A
Hocam pubg oynamıyorum ama denemek için indirdim sabit 60 45 derecede bile 60 verdiğini gördüm
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy A
neden o zaman kasıyor diyorlar ki birde cidden ısınma durumu söz konusumu max kaç dereceye çıktı