- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Cihazım A34. Birkaç kere kılıf olmasına rağmen darbe almış ve hafif su almıştı içine(suyu temizledik). Bu durum şimdiye kadar 2 ay aralıkla 2 kere oldu. oyun veya video da durup dururken internet ve ses gidiyor. gittikten 5 sn sonra telefon aniden ekran kararıyor. 2 sn sonra falan sol altta bootloader/bios dan birkaç kod yazar gibi olup telefon reset gibi değil direk yeniden başlatmışım gibi başlıyor/samsung logosu (powered by android yazan şekilde) çıkarıyor. Yeniden başlatma kayıt sekmesinde birsey gözükmüyor. Gemini a sorduğumda bu durumun donanım kaynaklı Kernel Panic yaşadığından olabileceğini ama telefonda aşırı ısınma veya kasma yoksa yazılımsal da olabileceğini (ki yok yani ısınma veya kasma hissetmiyorum.) söylemişti. Bazen bazı uygulamalarda Ram çok yüksek olursa ekran kararıp sadece reset atıyordu(sadece samsung logosu olup) ve hemen geri açılıyordu. Log kaydı çıkartabiliyorsam memembers destekten iletmemi istedi. Ama müthiş samsung da nasil birsey de destekten gönderdiğim log kaydını göremiyormuş bi de e posta olarak atın diyorlar. Nasıl çıkartıldığını veya neresinden birsey atmam gerektiğini bile bilmiyorum nasıl atabilirim? Neyse gemini ın dediği birkaç seyi (önbellek temizleme-wipe cache, ram+ kapatma, gerektiğinde yeniden başlatma) kapattım. Bu durum neden kaynaklı olabilir veya nasıl düzeltebilirim. (OneUI 7.0)