cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 Android 15 oneUI 7.0 ne zaman gelir

(Topic created on: 4 weeks ago)
335 Views
MahmutCan-A34
Active Level 8
Options
Galaxy A

Galaxy A34 Android 15 oneUI 7.0 güncellemesi belirtildiği gibi Hazirana kalırmı yoksa Mayıs ayında gelirmi

21 Comments
Galaxy A
Mayıs ayında gelme ihtimali yüksek
MahmutCan-A34
Active Level 8
Galaxy A
Mayıs ayında güncelleme vermek zorundalar aga ya oneUI 7.0 verecekler yada güvenlik güncellemesi A34 üç ayda bir güncelleme aldığı için Mayıs ayında doluyor
Galaxy A
Mayısta vermeyip hazirana sarkabilir OneUI 7 vereceklerse. Mayısın 3.haftası gelebilir
MahmutCan-A34
Active Level 8
Galaxy A
Hazirana sarkacaksa güvenlik güncellemesi gelir oneUI 7 den önce büyük güncellemeyi her zaman verebilir ama güvenlik güncellemesi üç ayda bir veriliyor
Galaxy A
Evet ama istedikleri gibi takvimi değiştirebilirler. 3 Haziranda OneUI 7 vereceklerse 20 mayıtsa güvenlik güncellemesi vermezler örnek olarak
MahmutCan-A34
Active Level 8
Galaxy A
Samsung herşeyi yapar aga vatandaşa sormasına gerek yok 5 yıl söz vermiştik ama daha güncelleme vermiyoruzda diyebilir Samsung isterse ben geçmişten örnek verdim sadece büyük güncellemeyi verdim güvenlik güncellemesi 3 ay sonra yada güvenlik güncellemesini verdim büyük güncelleme 3 ay sonra demezler Samsung herşeyi yapabilir güncelleme ile ilgili isterse oneUI 7 son büyük güncelleme bile diyebilir 🙂
Galaxy A
O kadar da yapamaz yasal sorumlulukları var
FurkanA345G
Expert Level 2
Galaxy A
Güvenlik ile gelir one ui 7
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Mart sonunda guncelleme aldı yani Haziran'da verilmeli