Original topic:

A34 Ailesine Mutlu Geceler!☺️

(Topic created on: 06-12-2025 12:25 AM)
652 Views
nuxe
Active Level 6
Options
Galaxy A

A34 ailesi, herkese mutlu ve güzel geceler! 🌙 Umarım sabah One UI 7 güncellemesi gelir 😄 İyi uykular!

14 Comments
mustafaa5o
Active Level 10
Galaxy A
iyi geceler hocam teşekkür ederim
nuxe
Active Level 6
Galaxy A
🙏😊
smusera315f
Expert Level 5
Galaxy A
Sağolun ❤
nuxe
Active Level 6
Galaxy A
😊🙏
mesutyyl
Active Level 4
Galaxy A
Knaka a55 kullanıyorum, one uı 7 alalı 2 - 3 hafta oldu sanırsam. İnan öyle aman aman bişi yok, kullanıcı olarak hisettiğin tek şey kontrol paneli :)))
nuxe
Active Level 6
Galaxy A
Tek **bleep** kontrol paneli, o da sanki makyaj yapmış gibi. Telefon aynı telefon, ama allık sürmüş gibi geziyor şimdi :)))"
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
OneUI 7 gelecek diye ümitlenmeyin,sorunlu olarak gelecek ve bu %100 onaylandı.Eğer tahmin ettiğim şey gerçekleşirse banka uygulamalarında sorun yasayacaksiniz ve Google cihazı sertfikalamazsa daha felaket olucak.Şuanki gelecek olan güncellemede cihaz Google tarafından sertfikalanmamıştır.Siz dua edin de Google sertfikalasın OneUI 7 de A34'ü.
nuxe
Active Level 6
Galaxy A
Göreceğiz artık 👏
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Bana bu konuda güvenmeniz gerek,A34 için nisan ayından itibaren OneUI 7 de testler yapılıyor ve test eden birkaç kişiden birisi benim ve hala da şuan bile OneUI 7 yi test ediyorum yeni sürümler geldikçe performans attı pil ömrü ilk testlerde berbattı 4 saat i bile zar zor görüyordu sonradan düzeldi 7 saatlere çıktı 8 saatlere falan bazen kilit ekranı çökme problemi çıktı sonra onu da düzelttiler,1 ay boyunca optimize etmeye çalıştı samsung başaramadı en sonda diğer bir şirketle işbirliği yaptı(isim vermiyorum zaten bilmezsiniz diye)sorunu çözdü.Cihazda sertifika yok çünkü Google sertfikalamadı 1 ve 2.ci fotoğrafta gördüğünüz gibi.Demem o ki,OneUI 7 geliyo diye sevinmeyin 1749680315909.jpg1749680315933.jpg