cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 5G fakat 5G'den muaf

(Topic created on: 02-21-2024 01:11 AM)
411 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A
Normalde böyle olaylara pek takılan bir insan değilim lakin şu sıralar dikkatimi çekti. Telefonum 5G desteklemesine rağmen ayarlarda "4,5G" ibaresi dışında birşey yok. Bazı forumlarda bununla alakalı bir kaç konu buldum ama pek tatmin edici değil. Genellikle çoğu csc değiştirme konusuna yoğunlaşmış, bazıları bunun operatör kaynaklı olduğunu, bazıları ise yazılımsal olduğunu söylüyor. Açıkçası kafa karıştırıcı bu nedenle bu konu hakkında kesin bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.
13 Comments
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Ulkemizde 5G sinyal bolgeleri sinirli. 5G ozelligi de yazilimsal olarak kapali oluyor cihazlarda. Zaten kapali olmasa bile istesenizde kullanamazsiniz cunku baz istasyonu yok. Bakanliklar bu sene sonuna kadar 5G ye gecilecegini soyluyormus sanirim ama tam bilgim yok. Her yerde 5G baz istasyonu oldugu zaman kullanima acilacaktir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güzel açıklamanız için teşekkür ederim, normalde test bölgesinin yakınında yaşıyorum ama açık olmaması biraz tuhafıma gitti. Sizinde bu açıklamanız sayesinde çözüme kavuşmuş oldu.
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy A
Yardimci olabildiysem ne mutlu bana :) Iyi geceler dilerim 🙏🏻
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
İyi geceler size de.
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung tarafindan cogu 5g model de yazilimla kapali acik olan modeller s22 23 s24 ama 5g suan turkiyede yok sadece bi kac yerde pilot yer mevcut ve oparator kaynakli sorun surda samsung acmadigi icin onlarda sistemde yok gibi gozukuyor yazilimla acilirsa bide samsung oparatorlere bildirirse ozaman boyle sms gelir 1708467336633.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Anladım bana böyle bir mesaj geldi.Screenshot_20240221_011745_Messages_1000017525_1708467465.png
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Vodafon herkeze gonderiyor 5g aktip et diyince uygulamasindan s3 ile yapsan onada oyle gelir 5g acik diye ama turkiyede 5g yok ve samsungta a ve m serisine kapali tutuyor bu ayari 1708467683019.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Anladım yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
5g ülkemizde her yerde yok ve tam kullanıma açıldıgında kullanabileceksiniz.Yazılımla kapattı birçok marka ve yeni yeni 5g güncellemeleri geliyor.