cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 5G Pil sağlığı

(Topic created on: 12-28-2024 09:20 AM)
159 Views
keremavcil
Active Level 2
Options
Galaxy A

Cihazımı 2023 aralık ayında aldım tam bir yıl oldu, Smart Tutor' dan şarj döngümün 236 olduğu pil sağlığımın %90 olduğunu söylediler. Bir yılda normal midir sizce? Pil korumasını maksimumda kullanıyorum hızlı şarj kapalı cihazım hep güç tasarrufu modunda, animasyonlar ve saydamlık hariç kapatabileceğim her şeyi kapattım her gece şarja takıyorum telefonu. Bilgi verirseniz memnun olurum. Ekran sürem böyle:

image

8 Comments
merturkk
Active Level 7
Galaxy A
hocam 1 yılda %10 yemesi fazla bence benim 6 ayda %2 yedi 220 küsür şarj etmişim
0 Likes
keremavcil
Active Level 2
Galaxy A
bana da fazla geldi ya cihaza bağlanan arkadaşa sordum şuanda herhangi bir sorun görünmüyor dedi ama içim rahat etmedi pek başka ne yapabilirim bilmiyorum
0 Likes
merturkk
Active Level 7
Galaxy A
pil süresinde ciddi bir düşüş var ise garanti kapsamında pilinizi değiştirin (garanti varsa)
0 Likes
keremavcil
Active Level 2
Galaxy A
garantinin bitmesine yakın değiştirmeyi düşünüyorum
0 Likes
merturkk
Active Level 7
Galaxy A
iyi olur
raivernn
Active Level 6
Galaxy A
Kronik sorun bendede var garantiden değiştirdim pili mis gibi oldu benimde ocakta bitiyordu 1 hafta önce değiştirdim servise götürürken faturayı almayı unutma
merturkk
Active Level 7
Galaxy A
samsungun pilleri çok garip bazısına %90 a düşse bile 6 8 saat ekran süresi veriyor benim 4500mah %98 sağlıkla 3 saat veriyordu değiştirdim şimdi zorlasam 5 saat anca veriyor (diğerleri 8 saat alıyor)
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bir yılda 90'a kadar inmesi iyi değil bence. S20fe kullanıyorum en az 3 yıldır en son ölçtürdüğümde %89'du Benimki de.