Original topic:

A34 5G ONEUI 7 güncellemesinin tehlikesi

(Topic created on: 06-24-2025 11:50 AM)
351 Views
Repla1996
Active Level 3
Options
Galaxy A

Arkadaşlar a34 5G model telefon sahibiyim. O çok övdükleri ONEUI 7 güncellemesini telefonuma kurulumu yaptım fakat yapmaz olaydım. Yaptığım günden sonra telefonum google chrome tarayıcıda ekran takılı kalmaya başladı ve telefon yaklaşık 2 dakika sonra kapanıp tekrardan kendini açtı. Bu durumu 3 yada 4 defa yaşadım. Ne olduysa bu olaydan sonra bütün hesaplarımda şifre ihlali bildirimi gelmeye başladı hatta instagram hesabımda hiç takip etmediğim hesapları otomatik takip etmeye başladı. Şimdi bu durumda ne yapılması gerekiyor arkadaşlar. Yasal  olarak başvuru yapabileceğim bir yer var mı ?

13 Comments
Galaxy A
Bunun One UI 7 ile alakası olduğunu sanmıyorum. Tüm bilgilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlamak ve hesaplarınızzın şifresini değiştirmek en mantıklısı
Repla1996
Active Level 3
Galaxy A

Zaten cihaza ilk ONEUI 7 yüklediğimde bunu yapmıştım

Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Sorun doğrudan One UI 7 kaynaklı.
aliii811_
Active Level 10
Galaxy A
Güncelleme geri cekildi duzeltme güncellemesi gelecek
MahmutSen
Active Level 4
Galaxy A
Hocam bunun Android 15 den kaynaklandığını sanmıyorum illa telefon değil bilgisayardan fln hesaplarınıza erişmiş olma ihtimalleri var eğer ki yasal yollarla A34 cihazınıza Android 15 kurduysanız bi sıkıntı olmaması gerekir. Geçmiş olsun şimdiden
Repla1996
Active Level 3
Galaxy A

Peki bu durumun nereden kaynaklandığını nasıl anlayabiliriz ?

MahmutSen
Active Level 4
Galaxy A
Hesaplarınıza giriş yapın yapabiliyorsanız aktif cihazlara girin hangi ülkelerden giriş yapılmaya çalışılmış ordan görebilirsiniz onun haricinden kendinizi bi yoklayın beyin fırtınası yapın hangi cihazımda en son ne yaptım linke tıkladınız mı bilinmeyen dosya kurdunuz mu vs. Yedek alabiliyorsanız alın formatlayın olmuyorsa Visür tarayıcılarla bi tarayın cihazlarınızı
EnesK_A24
Active Level 5
Galaxy A
Güncelleme geri çekildi yama gelecek dediler bayağı hatalı olduğu için
MahmutSen
Active Level 4
Galaxy A
Evet hatalı ama stabilize olmadığı için cihazlarda geri çekildi o da bazı cihazlarda her cihaz değil güvenlik sıkıntısı yoktu güncellemelerde. Siz yasal yollarla mı indirdiniz ?