cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 Şebeke Sorunu

(Topic created on: 01-11-2024 10:44 AM)
1213 Views
MrMarash
Beginner Level 4
Options
Galaxy A
Merhaba benim A34'e geçiş yaptığımdan beri şebeke sorunu oluşuyor bazen beni arayanlar ulaşamıyor. Aynı odada aynı hat sağlayacıyı kullanan aile bireyleriyle şebeke çekimini kıyaslıyorum A34 1 seviyede onlar 3. Seviyede ayrıca ve düzelmek bilmeyen devamlı mobil veri sorunu hep devam ediyor. Hattımın müşterihizmetlerini aradım sorun bulamadılar yinede bağlantı ayarları yenilendi, simkartta sorun yok. Sim yerini değiştirdim yine aynı sıfırladım aynı yazılım güncellemesi yaptım yine aynı. Deli oluyorum! Ya hep telefonu açıp kapatıyorum yada mobil şebeke yi. Yani anlamadığım Samsung yeni telefon üretmedi bu sorun neden kaynaklı oluyor? Yardımcı olmanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim 
7 Comments
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
Samsung tüm cihazların şebeke çekimi vasat maalesef
MrMarash
Beginner Level 4
Galaxy A
Hayır M serisinin 3-4 modelini kullandım böyle bir sorun yaşamadığım gibi diğer sorunlarda vermediler.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Note 4 ve M12 kullanıyorum,hiçbir sorun yasamadım.Hepsi sorunlu değil.
smmmsn
Active Level 2
Galaxy A
Dışarda full çekerken evde 1 veya hiç çekmiyor
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
1)Uygulamalara git > bildirimi önemli olmayan uygulamaların veri ve arka plan tikini kapat.

2)bağlantılardan veri tasarrufunu aç ki sadece kullandıgın uygulama şarj yssin,sadece o işlemciyi ve ram'i kullansın.
3)bildirimi önemli olmayan uygulamaları Derin Uyku moduna al

Bu işlemler cihazı yavaslatmıyor,hızlandırıyor her özelliğini çünkü kullanımlar sadece kullandıgın zaman oluyor.Bu da internet ile şebekeyi sadece kullandıgında kullanılmasını sağlayıp hız katıp,internet pakedini tasarruflu hale getiriyor.
MrMarash
Beginner Level 4
Galaxy A
Teşekkür ederim. Bende bu şekilde telefonu kullanmaya özen gosteririm.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cevaplarım tatmin ettiyse,cevaplarımı çözüm olarak işaretlerseniz memnun olurum.
0 Likes