smmmsn
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-11-2024 10:48 AM in
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar telefonumun şebekesi evde 0 ve 1 arasında bu sebeple internetimi de ve aramalarımda çok fazla aksaklık meydana geliyor. Sebebini ve Çözümünü bilen arkadaşlar var mı?
Not: Dışarda full çekiyor
5 Comments
erenn01
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-11-2024 12:26 PM in
Galaxy A
Hatlarda genel olarak bu sıkıntı var birkaç aydır. Aynı cihazı kullanıyorum evdeyken yaptığım konuşmalarda aksaklık olabiliyor. Dışarıda herhangi bir problem yaşamıyorum.
smmmsn
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-11-2024 12:30 PM in
Galaxy A
Ben de 2 ay'dır kullanıyorum ilk günden beri bu sorun vardı turkceli aradım 1 ay sonra geldiler ve bir sorun olmadığını söylediler.
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-11-2024 01:42 PM in
Galaxy A
Kullandıgın şebekeyi ara,hat resetleme yaptırtıp cihazı yeniden baslat.Dondada bunlar;
1)Uygulamalara git > bildirimi önemli olmayan uygulamaların veri ve arka plan tikini kapat.
2)bağlantılardan veri tasarrufunu aç ki sadece kullandıgın uygulama şarj yssin,sadece o işlemciyi ve ram'i kullansın.
3)bildirimi önemli olmayan uygulamaları Derin Uyku moduna al
Bu işlemler cihazı yavaslatmıyor,hızlandırıyor her özelliğini çünkü kullanımlar sadece kullandıgın zaman oluyor.Bu da internet ile şebekeyi sadece kullandıgında kullanılmasını sağlayıp hız katıp,internet pakedini tasarruflu hale getiriyor.
1)Uygulamalara git > bildirimi önemli olmayan uygulamaların veri ve arka plan tikini kapat.
2)bağlantılardan veri tasarrufunu aç ki sadece kullandıgın uygulama şarj yssin,sadece o işlemciyi ve ram'i kullansın.
3)bildirimi önemli olmayan uygulamaları Derin Uyku moduna al
Bu işlemler cihazı yavaslatmıyor,hızlandırıyor her özelliğini çünkü kullanımlar sadece kullandıgın zaman oluyor.Bu da internet ile şebekeyi sadece kullandıgında kullanılmasını sağlayıp hız katıp,internet pakedini tasarruflu hale getiriyor.
smmmsn
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-11-2024 11:18 PM in
Galaxy A
Hepsini yaptım hocam sorun devam ediyor.
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-11-2024 11:27 PM in
Galaxy A
Teknik servise götürün.