cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 ŞEBEKE SORUNU

(Topic created on: 01-11-2024 12:26 PM)
320 Views
smmmsn
Active Level 2
Options
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar telefonumun şebekesi evde 0 ve 1 arasında bu sebeple internetimi de ve aramalarımda çok fazla aksaklık meydana geliyor. Sebebini ve Çözümünü bilen arkadaşlar var mı? 
Not: Dışarda full çekiyor 
5 Comments
erenn01
Active Level 5
Galaxy A
Hatlarda genel olarak bu sıkıntı var birkaç aydır. Aynı cihazı kullanıyorum evdeyken yaptığım konuşmalarda aksaklık olabiliyor. Dışarıda herhangi bir problem yaşamıyorum.
0 Likes
smmmsn
Active Level 2
Galaxy A
Ben de 2 ay'dır kullanıyorum ilk günden beri bu sorun vardı turkceli aradım 1 ay sonra geldiler ve bir sorun olmadığını söylediler.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kullandıgın şebekeyi ara,hat resetleme yaptırtıp cihazı yeniden baslat.Dondada bunlar;

1)Uygulamalara git > bildirimi önemli olmayan uygulamaların veri ve arka plan tikini kapat.

2)bağlantılardan veri tasarrufunu aç ki sadece kullandıgın uygulama şarj yssin,sadece o işlemciyi ve ram'i kullansın.
3)bildirimi önemli olmayan uygulamaları Derin Uyku moduna al

Bu işlemler cihazı yavaslatmıyor,hızlandırıyor her özelliğini çünkü kullanımlar sadece kullandıgın zaman oluyor.Bu da internet ile şebekeyi sadece kullandıgında kullanılmasını sağlayıp hız katıp,internet pakedini tasarruflu hale getiriyor.
0 Likes
smmmsn
Active Level 2
Galaxy A
Hepsini yaptım hocam sorun devam ediyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Teknik servise götürün.
0 Likes