cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A34 ısınma sorunu ARTIK BIKTIM

(Topic created on: 09-21-2023 04:14 PM)
KağanA34
Active Level 4
Options
Galaxy A

Ya cidden yeter artık. Her telefon ısınır ama bu ısınma normal değil, Instagrama giriyorum 45 46 derece, cebime atıyorum 45 46 derece en sonunda amoled yanığı olacak. Lütfen yardım edin.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba KağanA34,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Galaxy A
Merhaba Galaxy A34 un birazcık kasması normal ama fazla kasıyorsa şunları deneyebilirsiniz
•Telefonu yeniden başlatın
•Depolama alanı dolu ise boşaltın
Kullanmadığınız Arka plan uygulamalarını kapatın
(Fotoraftaki gibi)
Gereksiz programları kaldırmak

Derin uykuya alınmış programlar bildirim veremez1695305933861_1695305933849_0.jpg1695305935330_1695305935322_0.jpg1695305935800_1695305935792_0.jpg1695305936297_1695305936289_0.jpg
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba KağanA34,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes