Resolved! Solved

Original topic:

A34 - İphone 16e

(Topic created on: 09-13-2025 01:38 PM)
131 Views
OVNCSLMZ_A34
Active Level 8
Options
Galaxy A
A34 civazdan iphone 16e cihaza geçmek mantıklı bir değişim olurmu? İos deneyimlemek istediğim için bu değişikliği düşünüyorum.
catellion
Active Level 4
Galaxy A
Hocam yt kanallarının pil yorumlarını dinlemek bana saçma geliyor onlar günde birkaç saat oynayıp test ediyor ve suni testlere tabi tutuyorlar gerçekte hiçbir iphonenun pili o kadar iyi gitmiyor bir iphone14 kullanıcısı olarak yazıyorum yorumu
OVNCSLMZ_A34
Active Level 8
Galaxy A
Yani a34 telefonundan geçmeyi düşünüyorum heralde her iki konuda da a34ten daha iyidir diye düşünüyorum
0 Likes
Solution
catellion
Active Level 4
Galaxy A
İstediğiniz gibi geçebilirsiniz a34 den hem premium telefon hissiyatı hemde a34 den fersah fersah ileride kamerası sizi gayet tatmin edecektir alacaksanız şimdiden hayırlı olsun 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Elbette ama ben yinede 16e almanı tavsiye etmiyorum ha İos bir cihaz alacaksan sadece o zaman mantıklı olabilir yoksa fiyatını hakeden bir cihaz değildir 16e
0 Likes
Solution
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Yani 60hz ekran sorun değilse alabilirsiniz. Zaten diğer cihazlarınız 60hz üstü değilse kullandıkça alışıyor insan yani göze batmıyor. Kamera sayısı olarak A34 kamera kalitesi olarak kesinlikle Apple daha iyi. Yani ikisi arasında tek kötü taraf ekranın 60 olması desek yalan olmaz ios denemek içib geçilebilir. Yada çift telefon kullanırım diyorsanız 25k civarına iphone 16, ileride ise iphone 17 o fiyatlara satılacak
OVNCSLMZ_A34
Active Level 8
Galaxy A
İphone 16e de bulunana tek arka kamera a34te bulanan kameradan daha iyi yani doğru mu anladım hocam?
Solution
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
4k 60 çekiyor, tabikide o fiyata daha iyi kameralara sahip cihazlar bulunur ama a34 ike kıyaslanamaz bile. O cihazda tek eksik geniş açılı ve makro ama zaten a34'de de çok iyi performansa sahip değiller. Yani bir nevi Kötü kaliteli makro ve geniş açılı kamerayı satıp muazzam ana kamera alıyorsunuz, öyle düşünün
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy A
Eşekten inip ata binersiniz kabaca izahıyla
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Galaxy A
Esekten inip ferrariye binmek gibi sanki:)
0 Likes
OVNCSLMZ_A34
Active Level 8
Galaxy A
Ferrari kadar yoktur hocam ya öyle dersek pro serisine hakaret etmiş oluruz 😂 Mercedes falan diyelim😂
0 Likes