Original topic:

A33 pil

(Topic created on: 08-19-2022 03:17 PM)
839 Views
yigitbr
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung A33 5G kullanıyorum ve alalı daha 1 hafta oldu. Videolarda baktığımda yoğun kullanımda 8,5 saat ekran süresi alıyorlar.

Ben basit sosyal medya kullanımında bile 7 saati zor alıyorum. 
Bu normal mi? Kullanıcıların durumları nasıl?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
İzlediğiniz videolardaki ortam koşulları, ağ vb. Diğer faktörler farklı olabilir. Pil ömrü ağ ortamına, kullanım düzenlerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Eğer sorun olduğunu düşünüyorsanız Samsung Members üzerinden rapor iletebilirsiniz. İlgili ekip yazılım üzerinden kontrol edip bilgi verebilir.

View solution in context

0 Likes
11 Comments
nurivet
Active Level 4
Galaxy A

bence normal çünkü yeni almışsınız birde telefona gelen bütün güncellemeleri yapın

yigitbr
Active Level 1
Galaxy A
kullandıkça performansı mı artacak pilin
nurivet
Active Level 4
Galaxy A

evet niye tuhaf geldıkı

yigitbr
Active Level 1
Galaxy A
güncelleme varmış 1 tane bugün yaptım, bakalım daha o kadar şarja takmadım bakalım kullandıkça nasıl olacak, 10-15de takıyorum hızlı şarjı kullanmıyorum genelde 100e kadar ediyorum.
0 Likes
TechnoBit
Active Level 8
Galaxy A
İlk 1 2 haftalık süreçte arkaplan optimizasyonlari ve güncellemeleri yapılıyor bu süreçte WiFi bağlı ve doğru şarj etme yöntemi ile normal sürelere ulaşırsınız ortalama 5 ila 10 şarj döngüsü sonrasında batarya tamamıyla tam performansına döner
yigitbr
Active Level 1
Galaxy A
10-15de takıyorum hızlı şarjı kapatıp şarj ediyorum 100e
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm

En az 6 saat ve üzeri ekran süresi alıyorsanız gayet iyidir
0 Likes
yigitbr
Active Level 1
Galaxy A
evet alıyorum ama videolarda yoğun kullanımda 8,5 saat aldıkları için kafama takıldı yabancı test videolarında
hgfb
Active Level 4
Galaxy A
7 saat ekran süresi güç tasarruf modu kapalı alıyorsan 7 saat öp başına koy ben 5 saat ancak alabiliyorum bende a33 kullanıyorum bana sorarsan 5000 mah batarya için çok az süre konu hakkında hata raporu göndermeni tavsiye ederim
0 Likes