cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A33 instagram

(Topic created on: 08-10-2023 10:03 PM)
middwll
Active Level 3
Options
Galaxy A

A33 6/128 model kullanıyorum ve instagram'da reels vs izlerken videolar donuyor ve kasıyor gibi oluyor başka yaşayan varmı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy A
Google Play Store'den İnstagram'ı güncelleyin.

Güncelleme yoksa
Ayarlar > Uygulamalar > Instagram > Depolama > Veriyi sil yapın.

Bilgilendirme: İnstagramın verisini silerseniz yeniden kullanıcı adınızı ve şifre ile girip kaybetmeniz gerekecektir.

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz.

Google Play Store > Instagram > Geliştirici iletişim bilgilerinden iletişime geçip sorununuzun düzeltilmesini sağlayabilirsiniz.

View solution in context

9 Comments
dorianbo
Active Level 2
Galaxy A
Bizde aynı dertten muzdaribiz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
biz samsung kullananların hepsi aynı dertteyiz
Emir_Can
Active Level 7
Galaxy A
Bende de A33 var aynı sorunu bende yaşıyom
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy A
Google Play Store'den İnstagram'ı güncelleyin.

Güncelleme yoksa
Ayarlar > Uygulamalar > Instagram > Depolama > Veriyi sil yapın.

Bilgilendirme: İnstagramın verisini silerseniz yeniden kullanıcı adınızı ve şifre ile girip kaybetmeniz gerekecektir.

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz.

Google Play Store > Instagram > Geliştirici iletişim bilgilerinden iletişime geçip sorununuzun düzeltilmesini sağlayabilirsiniz.
Galaxy A
Genel bir sorun ve güncellemenin iki taraflı olması gerekiyor.
7283726292
Active Level 1
Galaxy A
Valla yaşayan tek ben değilmişim bi ara tekrar izleyince donuverio kasıo
samsung_A23
Active Level 8
Galaxy A
Bende aynısı sorunu yaşıyorum Samsung yakında satcam iPhone alıp artık rahatlıcam
Yeni telefon çıkan Samsung asla yaklaştırmam
middwll
Active Level 3
Galaxy A
Aynı şekilde bende ama a33ün ekranı cok çizildi 😃
samsung_A23
Active Level 8
Galaxy A
Ekran koruyucu var mı varsa çıkarıp telefon satabilirsin ama ekran koruyucu yokken az çizik varsa problem olmaz diye düşünüyorum 🙂