cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A33 5G yazılım güncellemesi

(Topic created on: 03-12-2024 11:11 AM)
444 Views
yasinbüyüksanık
Active Level 4
Options
Galaxy A

image

image

Merhabalar ben Yasin doğuştan bedensel engelliyim a33 5G telefon kullanıyorum Android 14 sürüm yüklü şöyle bir sorunum var sesli yazma kullanıyorum bazen doğru yazmıyor bir de Hey Google kullanıyorum Bu ikisini sorunsuz kullanabilmem için sürekli güncellemeler yapmak zorunda mıyım bir de a33 5G cihazlar 5 sene güncelleme alacak mı Herkes farklı konuşuyor kafam karışıyor bu konuda cevabınızı bekliyorum Şimdiden teşekkür ederim
5 Comments
Galaxy A
4 yıl büyük 5 yıl da güvenlik güncellemesi alacaktır A33 cihazınız
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin.
1) Sesli yazma telefondan kaynaklı bazen doğru algılamayabilir ve güncellemeler yapmak performansı iyileştirir ama her gün güncelleme beklemene gerek yok ara sıra yapabilirsin.
2) A33 5G cihazın android güncellemesini android 16'ya kadar alacak ve güvenlik güncellemesi ise 2027'ye kadar alacaktır bu tarihler samsung'un kendi paylaşmış olduğu güvenilir bilgidir ve nettir.
Galaxy A
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için o fakat her işime sesli yazma kullandığım için biraz zorlanıyorum sizlerin başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim bir sorununuz olursa yazmaktan çekinmeyin.Members zaten bir sorununuz varsa veya telefonda hata falan varsa insanlar tarafından cevaplamak ve çözüme kavuşturmak içindir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hayırlı olsun
0 Likes