cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A32 ekran suresi 5 saate kadar dustu

(Topic created on: 11-27-2023 11:02 PM)
269 Views
gazman
Active Level 4
Options
Galaxy A

Samsung servisinde pil ne kadar acaba bide degistirsek ekran suresi ne kadar farkeder telefon 2 yili gecti ekran surei 8 saatlere cikar mi oyun yok sadece youtube agirlikli gunluk kullanim 

8 Comments
A14Serisi
Active Level 6
Galaxy A
2 Yılda Batarya Performansın Baya Düşmüştür Lakin Ağır Oyunlar Oynamıyorsan Sorun Olmaz Ben Kafa Topu 2 Oynuyorum Sadece.Burası Türkiye Yani Siyasete Girmicem Burada Her Şey Ateş Pahası.Orjinal Bataryalar 1000Tl Den Başlıyor
gazman
Active Level 4
Galaxy A
Birz daha kullanalim o zaman artik :(
Galaxy A
Cidden Mı ben 2 yıllık a12 Telefonumda 10 saat üzeri ekran Süresi Alıyorum 😄
A14Serisi
Active Level 6
Galaxy A
Temiz Kullanmışsın Sen Cihazı Nasıl Şarj Ettin Ekran Açık Kaç Saat Alıyorsun Knk.???
Galaxy A
Oyun oynarsam bu süre Baya düşüyor günlük kullanımda her türlü 10 saati görüyorum hadi zorlasam bile 8 9 saat rahat çıkıyor ve bazen tam sarz yapıyordum bazende 85 de sınırlıyorum bu arada tam 2 yıl olmadı 2024 gibi 2 yaşında olacak cihazım
Galaxy A
Örnek çok bişey yapmadım ama YouTube yeter ya nede olsa pili tüketiyor fazladan diye düşünüyorum
1701115327443_1701115327422_0.jpg
Galaxy A
Yanlış oldu (:1701115362243_1701115362234_0.jpg
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba gazman,

Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Telefon Tanılaması > Pil durumu" bölümünden test ettiğinizde donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden, hata ile ilgili raporu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz;

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.

• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.

• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.

• Gereksiz uygulamaları kapatın.

• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.

• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.

• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.

• Arka ışık süresini azaltın.

• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD