cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A32 ekran lekesi

(Topic created on: 03-19-2023 10:43 PM)
193 Views
koz29
Active Level 3
Options
Galaxy A

Dun zaten bir başlık acmistim bugun fener yakmak icin ust paneli actigimda boyle lekeler oldugunu gordum bazen hic olmuyor bazen yeri degisiyor ama artik cok can sıkmaya basladi bu nedir neyin nesidir benden mi kaynaklaniyor garanti kabul edermi cihaz 7-8 aylik ekrani falan saglam çalışıyor...

image

image

11 Comments
Galaxy A
Uzaktan erişim ile veya müşteri hizmetlerine sor benim pek bi fikrim yok
koz29
Active Level 3
Galaxy A
Arkadaslar hiç mi bilgisi olan yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Birşey gözükmüyor ki leke nerede
koz29
Active Level 3
Galaxy A
Nasil gözükmüyor dikkatli bakin fener acma kapama simgesinin yaninda yukarda asagiya uzanan leke var
Nrllh34
Active Level 6
Galaxy A
Hocam ekranın değişmesi gerekiyor ekran içerisi hava almış garantiye girme olasılığı düşük
koz29
Active Level 3
Galaxy A
Hocam tesekkur ederim de ekranin hava aldigini dusunmuyorum cunku bazen hic bir seyi olmuyor herhalde bu sorun a32 lerde kronik olarak varmis ekran acikken kapatinca da cok nadir yesil ince bir isik milisaniye belirip gidiyor bir arkadas garanti kabul etti dedi bilmiyorum artik neyi var hastanin
Nrllh34
Active Level 6
Galaxy A
Hocam mesleğim gereği biliyorum ekranın hava almış hava derken tahmin ettiğin gibi değil ekran içerisinde sıvı gazlar var bunlar gözle görülecek türden değil en ufak bir hava ile temas ettiğinde ısı değişikliğine göre yer değiştirir morumsu yeşilimsi saçma saçma renk geçişleri oluşur garantiye girip girmemesi ekran sökülüp kontrol edildiğinde belli olur
koz29
Active Level 3
Galaxy A
Allah razı olsun hocam son bir soru sorayim bu olayin gerceklesmesi ihtimali ne kadar kullaniciya bagli yani benim tarafimdan mi kaynaklaniyo yoksa her telefon icin olabilecek bir şey mi
Nrllh34
Active Level 6
Galaxy A
Dediğim gibi kullanıcı kaynaklıda olabilir üretimden kaynaklıda olabilir o serilerde genel olarak bu problem varsa zaten hemen değişir size tavsiyem ısrarcı olur eğer bir problem çıkarırlarsa ve şuda çok önemli örnek genpa kvk gibi yetkili servisler yerine varsa bulunduğunuz bölgede Samsung yetkili servisine gidin mutlaka