cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A32 ekran açıkken şarj olmuyor

(Topic created on: 03-02-2025 11:39 PM)
132 Views
Hexax2
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

a32 model telefonum kapalıyken sarj oluyor ancak açıkken sarj olmuyor ekranda sarj olduğuna dair işaret çıkıyor ancak cihazın şarjı artmıyor hatta düşüyor nedenini bir türlü bulamadım yazılım sorunu falan olabilir mi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A
Merhaba Hexax2,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
OLI88
Active Level 6
Galaxy A
Yazılımsal gibi görünüyor. Format atmayı deneyin. Olmazsa Smart switch veya odin ile stock romu kurun.
0 Likes
Hexax2
Beginner Level 3
Galaxy A
format atmayı denedim yine de sorun devam ediyor
0 Likes
OLI88
Active Level 6
Galaxy A
Dediğim gibi bilgisayardan smart switch veya odin ile Orijinal romunu kurmayı deneyin.
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Elektriksel bi engelden dolayı telefon şarjı yavaşlatır. Çok yavaş şarj oluyosa telefon sadece elektrik tüketmediğinde (yani kapalı olduğunda) yüzdelikte artış oluyo olabilir. Şarj portunu mumkunse bozmadan bi temizle, veya baska sarj adaptoru ve kablo kullanmayı dene
0 Likes
Hexax2
Beginner Level 3
Galaxy A
sarj cihazında ve sarj portunda herhangi bir sorun yok temizledim sarj cihazını başka bir telefonda denedim gayet sorunsuz her yerde araştırdım çözüm bulamadım rom atmak çözer mi bilmiyorum bir videoda bataryadan kaynaklanıyor diyorlardı açıkçası rom atmakla uğraşmayı çok istemiyorum bir sürü uygulamayı tekrardan yüklemek ve kurmak zor geliyor eğer bir çözüm bulamazsam sanırım bir teknik servise gidip cihazın içine baktıracağım
0 Likes
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Rom atana kadar rootlayıp batarya ayarlarıni sıfırlayabilirsin. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama kurulu düzeni de bozma riskin var. Custom rom atmanın çözeceğini sanmıyorum. Servise gidip sistem yazılımını tekrar kurmalarını isteyebilirsin. Olmazsa bataryanı veya portunu degiştirirler
0 Likes
Galaxy A
Knk android 15 rom atıp denesene bir de
0 Likes
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A
Merhaba Hexax2,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Teşekkürler.
MOD
0 Likes