cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

(A32) bu ayarlarla parmak izi okuma hızını artırabilirsiniz

(Topic created on: 11-20-2023 08:03 PM)
441 Views
missütsever_a32
Expert Level 1
Options
Galaxy A

Belki biliyorsunuz A32de kullanılan optik parmak izi okuyucusu yavaş çalışıyor. Bu ayarları kullanarak yaklaşık %20-30 daha hızlı parmak izimi okuduğunu gözlemledim. Belki diğer cihazlarda da işe yarayabilir.

Ayarlar > güvenlik ve gizlilik > biyometrik veriler > 'kilit açma geçiş efektini göster' ayarını kapalı hale getirin 

ardından parmak izleri menüsüne girip geçerli pin/desen/şifrenizi girerek 'kilit açarken animasyon göster' ayarını kapatın

Son olarak ayarlar menüsüne geri dönün oradan uygulamalar > 
image
buradaki düğmeye basın ve sistem uygulamalarını göster ayarını açın. Şimdi sağ üstte uygulama arama alanına 'biometrics' yazın. com.samsung.android.biometrics.app.setting adında bir sistem uygulamasının çıktığını göreceksiniz. Üzerine tıklayın buradan pil > kısıtlanmamış seçeneğini seçin.
4 Comments
A34_S
Active Level 9
Galaxy A
A34'te denedim, gerçekten daha hızlı açılıyor
Galaxy A
Gerçekten **bleep** ediyor ama telefon kapalıyken parmak izi sensörünün hep açık kalmasına pilin ve sensörün zayıflaması na sebep olmazmı ?
BerkayTorun
Active Level 6
Galaxy A
Hayır, aksine daha iyi çalışır ben de animasyonsuz kullanıyorum.
Galaxy A
Yaklaşık 3 aydır bu şekilde kullanıyorum hocam batarya süresibde herhangi bir azalma görmedim belki de etkisi vardır ama o kadar biyik bir etki değil