cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A32 bitmeyen sorunları

(Topic created on: 10-09-2023 08:14 PM)
322 Views
ERN0
Active Level 7
Options
Galaxy A

Telefonum kendi kendine kapanmadan servide gitti ana kartı bataryası sarj soketi değişti öncede şarj süresi ile ilgili şikayetim vardı tamirden sonra 1 2 kere daha oldu kapanma sorunu için tamir gören cihazim ertesi gün yine kapandı gittim 1 2 tane uygulam sildirdiler ertesi gün yine gittim birşey gözükmüyor dediler hata kodu dışında tamam dedim çıktım bu olay 1 ay önce bi süre önce oldu cihazim 3 4 gün önce yine sarj sorunu çıkardı servise gittim telefonu sıfırladılar geri verdiler tekrar sorun olursa video cekip gelin dediler cihazım oyun oynarken kasmaya başladı başka bir telefondan video çekmeye başladım çekmeye başladıktan 30 40 sn sonra oyunda attı bazen başka uygulamalardan oyunlarda attıyordu zaten bi türlü sorun çözülemiyor yarın tekrar gidicem serviss videolu kanıtla nolucak acaba cihazımdan soğdum artık teşekkürler samsung.

5 Comments
NGXL
Active Level 7
Galaxy A
Eğer yazılımsal sorun var ise odin ile format atarsan sorunun çözülebilir ancak fiziksel sorun varsa onu tamir edilmesi gerekir
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Tamir gördü yazılım sıfırlandı
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy A
Aynı sorundan birkaç kez servise gideceğiniz için ücretsiz ürün iadesi hakkın var, kesinlikle değerlendir
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Evet gidince söyliyecem böyle olmaz yani
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Olabilir tamir gördü yine düzelmedi