Resolved! Solved

Original topic:

A32 arayüzde kasma sorunu

(Topic created on: 09-15-2022 10:59 AM)
698 Views
gmberatcan
Active Level 2
Options
Galaxy A

Son günlerde dikkatimi çekti arayüzde surekli bi kasma var. Tek benimkinde mi var yoksa başka a32 kullananlarda var mı?

1 Solution


Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba gmberatcan,

 

Konu ile ilgili, aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz;

 

• Cihazınızı, güç tasarrufu modunda kullanıyorsanız, güç tasarrufu modunu pasif hale getirerek kontrol ediniz. Cihaz güç tasarrufu modundayken, daha az pil tüketmek adına, tam performans sağlamayabilir. Bu durum, cihazda donmaya/kasmaya neden olabilir. Bildirim panelinden "Güç Tasarrufu" modunu pasif hale getirebilir ya da "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Güç Tasarrufu" seçeneğini kapalı konuma getirebilirsiniz.

 

• Ayarlar > Cihaz Bakımı bölümünden, belirli aralıklarla sistem optimizasyonlarını yapınız.

 

• Cihazınızı günde bir defa yeniden başlatarak kontrol etmenizi rica ederiz.

 

• Herhangi bir uygulama yükledikten sonra, cihazınızda donmalar başladı ise son yüklediğiniz uygulamaları kaldırarak kontrol etmenizi rica ederiz. İndirilen bazı 3. parti uygulamalar, cihazınızda donmalara neden olabilir. İşlem için "Ayarlar > Uygulamalar" bölümünden, silmek istediğiniz uygulama içerisine giriş sağlayarak "Kaldır" bölümüne dokunduğunuzda, uygulama cihazdan kaldırılacaktır.

 

• Cihazda, SD kart kullanıyorsanız, SD kart kaynaklı bir durum da meydana gelmiş olabilir. SD kartınızın okuma ve yazma hızı, cihaz ile uyum sağlamadığında, cihazda donmalar meydana gelebilir. Bu nedenle, cihazınızdan SD kartınızı çıkartarak kontrol etmenizi rica ederiz.

 

Yukarıda paylaşmış olduğum adımları uygulamanıza rağmen, uygulamalarda ya da menü geçişlerinde donmalar devam ederse, Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Yavaş Cihaz" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy A
A32 sorunlu be kardeşim keşke A33 alsaydın çok iyi ama A33 de nedense 4GB ram var Allah Allah 6 veya 7 olması gerekmiyormu **bleep** samsun nanayı yiyecek burda aynı moskov gibi jsjs iyi günler
0 Likes
by35
Active Level 8
Galaxy A
7 GB ram olmaz
0 Likes
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy A
6 olsun madem nediyelim :)
0 Likes
gmberatcan
Active Level 2
Galaxy A
O zaman a32 yada m23 alacak kadar param vardı bende a32 aldım
0 Likes
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy A
Yazılım ile sorun düzelir belki merak etme
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Kronik sorunlu a32 bende de vardı bende isinma sorunu cikmisti arada kasma oluyordu ama bazı kullananlarda hic sorun yokmuş demek ki belirli serileri sıkintıli
gmberatcan
Active Level 2
Galaxy A
Şans demekki biraz da
0 Likes
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Biraz öyle
0 Likes
SerhatErgün
Expert Level 3
Galaxy A
Bende bir sorun yok açıkcası