cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A32 androdi 14 aliyor sunu bi kabullenin

(Topic created on: 04-01-2023 04:34 PM)
490 Views
ibrahimçakmak1986
Active Level 7
Options
Galaxy A

Zaten hakki niye sasiyorsunuz ki anlamadim

15 Comments
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy A
A33 ile başladı bu 3 34 de 4 oldu ama A32 için bir bilgi vs yok knox sitesindede 5G versiyonu var evet bazen doğru değil ama genellikle doğru
0 Likes
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy A
S20 FE SD için de 13 diyo orası 😂 😂, A33 4 yükseltme alacak, 3 değil
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 4
Galaxy A
A33 ilk büyük aldığı için kalanını yazdım ben bundan sonrası için s20fe durumu bambaşka 4g versiyonun model numaralarında hem exynos hem snapdragon var exynos versiyon almayacak büyük ihtimalle s20fe exynos kullananlar e hani veriyodunuz demesin diye 13 yazıyor diye düşünüyorum
0 Likes
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy A
Exynos model 10 ile çıktığından alamaz da Snapdragon lansmanı 11 olduğundan alması gerek ama yine Samsung'a kalmış bir şey istemezlerse ona bile vermeyebilirler ancak exynostan bağımsız bakarsak S20 FE Snapdragon'un da alması gerekecektir çünkü A sürümü Android 11 ve 3 yükseltme ile 14 alması gerekir, ancak şöyle bakarsak eğer, işlemci sorunu olmasa belki de SD modeli çıkmayacaktı ve 10 ile çıkan Exynoslar 13 de kalacaktı diyebiliriz, Samsung öyle bi kötülük yapmazsa sorun olmaz verirler, vermeleri gerek de zaten, bana kalırsa A32 ve S20 FE SD 14 almalılar ki S20 FE SD çok yüksek ihtimalle alır, ve umarım A32 de.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A32 Android 14 güncellemesini almayacak diye biliyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Almaz 5.1 son ibrahim abi boşuna olmayacak dua ya **bleep** deme😂😂