cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A32 androdi 14 aliyor sunu bi kabullenin

(Topic created on: 04-01-2023 04:34 PM)
ibrahimçakmak1986
Active Level 7
Options
Galaxy A

Zaten hakki niye sasiyorsunuz ki anlamadim

17 Comments
Galaxy A
Tamam.
Galaxy A
🤫
a32oğuzhan
Active Level 5
Galaxy A
Alsa nolcak 5.1 guncelledik telefon yavaşladı şarjı çabuk bitmeye başladı bitirdi güncelleme telefonu samsung yazıklar olsun
Galaxy A
Samsung'un bir suçu yok. Sarjin çok çabuk bitmesi Android 13'ten kaynaklı. Ben önceleri Android 11 kullanıyordum Şarjı hiç çabuk bitmezdi. 2 gün şarja takmazdım. Telefonu az kullanirsaniz şarj çabuk bitmez.
Galaxy A
😄😄O zaman kapatıp kutusuna koyalım,hiç şarjı bitmesin!Haklısın samsung'un hiç suçu da yok,zaten yazılımıda ben hazırlıyorum😂!Alemsin ömer.Hayır ne yazdıgını oku ve "ne yazdım ben?"diye sorgula😇!
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen ömer android 11 de şarjı çabuk bitmiyordu sonra android 13 one 5.0 den sonra şarjı çabuk bitiyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Oğuzhan kardeşim sende haklısın telefon kullanırken rahat giremiyorum
0 Likes
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy A
Telefonumun pilini yenilettirdim sonra yeniden Android 13'e yükselttim (12 kurmuştum) ve oyun oynadığım zamanlar bile 7 8 saat alabiliyorum, cihazı yedekleyin ve sıfırlayın garanti varsa hemen 3 4 gün telefon kullanmayıp yollayın ankaraya pili değiştirsinler, benim telefon şu anda uçuyor
0 Likes
Galaxy A
A32 Android 14 alabilir. Bunun için yeni resmi açıklamaları beklememiz lazım şuanlık bişey söyleyemeyiz