Kaptan12345
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba,
Bildiğiniz gibi Bixby henüz Türkiye'de yok ama Galaxy Store'da bir Bixby uygulaması buldum. İngilizce olduğunu düşünüyorum ama İngilizce biliyorum, yüklesem sorun olur mu? Fotoğrafı ve linki paylaşıyorum.
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.bixby.ondevice.enus&cId=000...
Link fotonun altında.
Ayrıca bir şey daha **bleep** ettim. Ben en son baktığımda iki tane bixby uygulaması vardı. Şu anda baktım 6-7 tane farklı dilde Bixby uygulaması var.
Hepsi Samsung'un kendi uygulaması A32 4G kullanıyorum acaba indirsem bir sıkıntı olur mu? Merak ettiğim bir konuydu bu cevap verirseniz sevinirim... 🙂
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2023 09:24 PM in
Galaxy A
Merhaba kardeşim,
Bixby olmayan cihazlarda bixby sesli asistanın dilleri olabiliyor bazı uygulamalar için onlar olduğunu düşünüyorum
Bixby olmayan cihazlarda bixby sesli asistanın dilleri olabiliyor bazı uygulamalar için onlar olduğunu düşünüyorum
3 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2023 09:24 PM in
Galaxy A
Merhaba kardeşim,
Kaptan12345
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-14-2023 09:27 PM in
Galaxy A
Teşekkür ederim
Alfatürk