cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A32 ısınma sorunu

(Topic created on: 08-30-2022 06:46 PM)
610 Views
rizizni
Active Level 2
Options
Galaxy A

Telefonda yapılması gereken herseyi yaptım fabrika ayarları samsung aradım ettim fakat halan bi çözüm bulunamadı yazılımdan kaynaklı olabilme ihtimali yüksek die düşünüyorum daha önce böle bisi yoktu  bilgisi olan başına gelen varsa nasil düzeltebilirim....

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm

Cihazınızın kontrol edilmesi için hata raporu göndermenizi öneriyorum Samsung menbırs
Uygulamasına girdikten sonra destek seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden cihazınıza uygun olacak şekilde bir hata seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisine bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazın sorununuzun sıklığını seçip raporu gönderdikten sonra uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman bir bildirim gelecektir yetkililer cihazınızı inceledikten sonra uygulama üzerinden bir geri dönüşü sağlayıp ne yapmanız gereken hakkında bilgilendirmesini yapacaklardır

Bir diğer seçenek olarak ise isterseniz cihaz içerisinde bulunan önemli verileri yedek aldıktan sonra garanti belgesi ile birlikte cihazınızı Samsung yetkili servis merkezine detaylı kontrol edilebilmesi için teslim edebilirsiniz Samsung servisi hakkında bilgi öğrenmek için Samsung Müşteri hizmetlerini arayın 4447711

View solution in context

0 Likes
17 Comments
oguzhan7
Active Level 6
Galaxy A
Bendede öyle kardeşim güncellemeden sonra böyle malum bide havalar çok sjcak
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Güncelleme kaynakta da olabilir yeni güncelleme kadar inşallah Sorun çözülür 😊😊
rizizni
Active Level 2
Galaxy A
İnş bekliyom da mağduriyet ne olacak
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bu adımları deneyinmi bi arka plan uygulamada çalışmış olabilir Screenshot_20220830-184723_Settings_25174_1661874458.jpgScreenshot_20220830-184705_Settings.jpgScreenshot_20220830-184720_Settings.jpg
oguzhan7
Active Level 6
Galaxy A
Bunu yaparsak uygulama çalışmalarında sorun olmasın
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sıkıntı olmaz ben kullanıyorum
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
A 32 de bulamadim ben bu yeri
rizizni
Active Level 2
Galaxy A
Teşekkür ederim maalesef olmadi
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Benim 1 aydır. Boyle. Guncelleme yaptim cihaz. Isiniyor ve. Hic bi cozumu yok swrvise bile goturdum yazilim atildi yine duzelmedi