Original topic:

A31

(Topic created on: 04-20-2022 04:25 AM)
469 Views
Əkarahanlı
Active Level 3
Options
Galaxy A

Cihazım SM A31 4 Tane Kamera Koymuşlar 48 Mp Yazılmış 4 GB Ram Konulmuş İyi güzel hoş

Gece Resim Çekiyorum 3310 A Kamera Koysalar Daha Güzel Çeker Yemin ediyorum Bi portre Modu Gelmiş Artık Nasıl geldiyse Ne gece Modu Var Ne Hızlı çekim Ne Ağır Çekim Gel gelelim Performansına 
4 GB Ram Var 3 GB Sistem Kullanıyor Uygulama Bile Yüklü değil Oyuna Ni Giriyorum Aman Allah'm Cihaz Kasmaktan Yerinde Duramıyor Ha Bide ısınıyorki Sorma Doğal Gaz Faturam Az Geldi Sayesinde Demem Oki Arkadaşlar Bu Ysziyi Görünce Kötü söz Söylemeyin Mübarek ayda Bir Güncelleme Getirilsin Allah Aşkına Kamera Ağır çekim gece Modu Hızlı Çekim Sonra Oyunlar İçin oto Ram Temizleme Felan İnşallah bir Güncelleme İle Bu sorunların Cozulecegine İnanıyorum Herkeze İyi Günler Hayırlı RAMAZANLAR DİLİYORUM.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Egriceli,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

8 Comments
vedat12
Active Level 6
Galaxy A

Önceden a31 almayı düşünüyordum sonra karar verdim a51 aldım benim kamera çok güzel çekiyor kasmıyor

Əkarahanlı
Active Level 3
Galaxy A
A31 pişmanlık Gerçekten Verdiğim Ücrete Yazık Yani
vedat12
Active Level 6
Galaxy A

Ne kadara aldın

0 Likes
Əkarahanlı
Active Level 3
Galaxy A
4.5 5 arası İlk çıktığı zaman
vedat12
Active Level 6
Galaxy A

Yazık olmuş o kadar nasıl verdin parayı ama olsun düzelir inşallah

0 Likes
Əkarahanlı
Active Level 3
Galaxy A
İnşallah tek Temellim O
Heyyee
Active Level 8
Galaxy A
Aynı telefon hanımda var 2 GB Ram boş duruyor. Arka plan uygulamalarını kapatmanı öneririm. Kamerası da öyle çok da kötü değil bence. Profesyonel fotoğraf makinesi hariç gece çok çok iyi fotoğraf çekebilen telefon bulamazsın. Bir de 2 3 günde bir telefonu yeniden başlatmanı öneririm
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Egriceli,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​