Original topic:

A31'in hakkında bilip bilmeden konuşmayın

(Topic created on: 08-19-2020 10:12 AM)
1057 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar. Dün forumda bir arkadaşımız A50'den A31'e geçmiş ve yorumları çok canımı **bleep**. Tek burada değil bazı forumlarda da aynı yorumları gördüm. İlk olarak fortnite bende kasıyor diyen A70 kullanıcısı; Tab S4'te bile çalışan bir oyun hayli hayli A70'te çalışacaktır. Aynı şekilde Ram olarak,hafıza olarak A31 Tab S4'ten fazla olduğu için oynatmasına şaşmayın. Bazı sorunları var diyenler için belirteyim cihazın şu anda hiçbir sorunu yok. Eğer piyasaya ilk çıktığı halinden bahsediyorsanız cihaza ilk çıktığı andan itibaren 4 tane güncelleme aldı ve bir sorunu yok. Bazıları halen bir arkadaşım kullanıyordu memnun kalmadı demeye hakkınız yok çünkü arkadaşınız nasıl kullandığını bilmiyorsunuz. Belki de cihaza fazla yüklendi ram'i doldu. Kamera sorunu yaşıyorum diyenler için şunu söyleyeyim ağır çekim cihazın uygulamaları içinde var ancak kamera menüsüne eklenmemiş. Kamera bu haliyle bile sorunsuz fotoğraf çekiyor. Unutmayın ki bu cihaz piyasaya 2900TL fiyat etiketi ile çıktı. İşlemciye laf edenler için belirteyim Mediatek işlemcili diye kötülemeyin çünkü bu işlemci ilk defa A31 ve A41'de kullanıldı. İşlemci exynos işlemciler gibi ısınmıyor ve ısınınca da kasma yapmıyor. Pil süresi olarak ben cihazı günde ortalama 3 - 3,5 saat kullanıyorum beni 2 gün çıkarıyor,3.günün sabahı şarja takıyorum. Cihazın ram'i normal kullanımda(boşta iken) 1.4GB kullanıyor. Eğer yüklenirseniz bile en fazla 3GB'a çıkıyor. Ram bu cihaz için ideal. Eğer kullanmayı bilmiyorsanız lütfen daha ucuz olan başka markalardan cihaz alsaydınız.(Redmi Note9 vs.) Sizden ricam sadece A31 için değil diğer cihazlar için de geçerli eğer kendi cihazınız değilse lütfen bunun hakkında yorum yapmayın.

image

21 Comments
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim ben de bu cihazı düşünüyorum tavsiye ediyor musun
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sonuna kadar arkasındayım
CagatayKutuk
Active Level 7
Galaxy A
sonuna kadar arkasındayım bende
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yazmayı unutmuşum: Samsung; cihazınızın kaldıramayacağı bir uygulamayı galaxy storeden ve Google playdan gizler
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer siz fortnite'yi indirebilmiş iseniz kaldırıyordur. Örneğin fortnite A3 2017'de gözükmez ancak A70'te gözükür. Çünkü A70 oyunu kaldırabilecek nitelikte bir cihaz
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Güzel açıklama için teşekkürler dediklerinizce sonra derece haklısınız. RAM'in oyunlara pek bir etkisi açıkcası yok, oyunlarda ki açılış hızına (Yükleme) ekranına etkisi var.

Yine de tekrardan teşekkürler.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bi nebze sinirden doğru dürüst yazmamışım bile. Ram'in biliyorum açılış hızına etkili olduğunu ancak yinede etkiliyor biraz o yüzden
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayrıca düşünceni belirttiğin için teşekkür ederim
Galaxy A

Googlenplay da bazi uygulamalar yok gozukmuyor yenincikan cihazlarda 

Oyunlarda haklisim ama