Original topic:

A30s

(Topic created on: 07-25-2023 01:24 PM)
204 Views
Eren_GalaxyS10
Active Level 8
Options
Galaxy A

Teyzem Samsung a30s kullanıyo ve 15w şarj aletide var o heo 30larda takıyo ben 10-15lerde tskıyorum şarja ama denize gidip geldikten sonra benimki fullenmiş teyzeminki 76 larda falan oluyor ayrıca bi keresindede benimki yüzde 3 teydi teyzeminkide yüzde 25 gene benimki ilk fullenen oldu telefonu sıfır bataryası hiç değişmedi instagram,facebook,youtube,whatsapp a bakıyor sadece bide dizi-film izliyor ve telefonuna dikkatli bakıyo olmasına rağmen

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm. Şarj yüzdesi yüzde 10 seviyelerinde iken örnek veriyorum %15 gibi şarja takabilirsiniz%100 dolunca çekmeni tavsiye ederim şarj olurken cihazı kullanma orijinal şarj cihazını kullanarak şarj et bu şekilde sağlıklı olur.
Teyzenizede söylersiniz şarj etme hakkında doğru bilgileri.
0 Likes
Galaxy A
Cevabın için teşekkürler ama benimki 0 olsun onunki 50 olsun gene benimki ilk doluyor onunki 70lerde takılıyo servise götürdü bir şey yok dediler geri verdiler
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden telefonu komple sıfırlayın. Eğer önemli veri varsa sıfırlamadan önce yedekleyin.
Sıfırladıktan sonra sorun düzelmez ise cihaz şarj olurken takılı kaldığı şarj yüzdesinden itibaren onu başka bir cihaz ile video kaydı çekimi yapın Kanıt ile birlikte servise gidin.
0 Likes
_EFE_
Active Level 9
Galaxy A
A54 ve a30s i 15w ile şarj edince ztn ilk a54 dolar normal
0 Likes