Resolved! Solved

Original topic:

A30s yavaş sarj

(Topic created on: 05-26-2020 03:54 AM)
371 Views
ZiyaGundogdu
Active Level 3
Options
Galaxy A

Ilk önce  hayırlı bayramlar ben telefonu 2 ay önce aldım. Her şarji %5 e indiği zaman direk sarja  takıyordum  takı  full dolana kadar bundan 2 gün önce  telefonu  saria taktım olmadi  sonra  kablo ile oynayınca  başladı sarja fakat bir sorun var hızlı şarj etmiyor  1saat 15 dakika ful şarj eden telefon 2 buçuk saatte şarj full etmeye başladı sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim ve sunuda söylemek isterim telefon  uyarı verdi  şarj kablonuzu  kontrol edin sorun olabilir diye yardım ederseniz çok sevinirim  :)

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
RedDawnツ
Active Level 8
Galaxy A
Kanka eğer soket bozuksa değiştir ondan sonrada şarjı 35 in altına indirme arada bi şarj et hiç sıkıntı olmaz aksi tahtirde daha performanslı olur mesela telefon boşta şarjı 70 tak dolsun hiç sıkıntı olmaz

View solution in context

0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba samsunga30ss,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sıfırlama işlemini sağlamanız durumunda da sorun giderilmez ise, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.  Pandemi sebebiyle Yetkili Teknik Servis'lerimize ulaşabilmeniz için 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden ya da Canlı Sohbet kanalımızdan iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
selinn
Active Level 3
Galaxy A
benim cihazdada benzer sorunlar vardı genelde cihazın şarj soketinde kronik problemler olabiliyor en iyisi servise götürmek benimki çözülmüştü
0 Likes
Solution
RedDawnツ
Active Level 8
Galaxy A
Kanka eğer soket bozuksa değiştir ondan sonrada şarjı 35 in altına indirme arada bi şarj et hiç sıkıntı olmaz aksi tahtirde daha performanslı olur mesela telefon boşta şarjı 70 tak dolsun hiç sıkıntı olmaz
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba samsunga30ss,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sıfırlama işlemini sağlamanız durumunda da sorun giderilmez ise, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.  Pandemi sebebiyle Yetkili Teknik Servis'lerimize ulaşabilmeniz için 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden ya da Canlı Sohbet kanalımızdan iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes