- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-26-2020
03:54 AM
(Last edited
05-26-2020
04:02 AM
by
user0000011111
) in
Ilk önce hayırlı bayramlar ben telefonu 2 ay önce aldım. Her şarji %5 e indiği zaman direk sarja takıyordum takı full dolana kadar bundan 2 gün önce telefonu saria taktım olmadi sonra kablo ile oynayınca başladı sarja fakat bir sorun var hızlı şarj etmiyor 1saat 15 dakika ful şarj eden telefon 2 buçuk saatte şarj full etmeye başladı sebebi nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim ve sunuda söylemek isterim telefon uyarı verdi şarj kablonuzu kontrol edin sorun olabilir diye yardım ederseniz çok sevinirim :)
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-26-2020 09:17 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-26-2020 09:55 AM in
Galaxy AMerhaba samsunga30ss,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Sıfırlama işlemini sağlamanız durumunda da sorun giderilmez ise, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Pandemi sebebiyle Yetkili Teknik Servis'lerimize ulaşabilmeniz için 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden ya da Canlı Sohbet kanalımızdan iletişime geçmenizi rica ederiz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-26-2020 09:03 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-26-2020 09:17 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-26-2020 09:55 AM in
Galaxy AMerhaba samsunga30ss,
Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise farklı bir orijinal Samsung şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Sıfırlama işlemini sağlamanız durumunda da sorun giderilmez ise, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Pandemi sebebiyle Yetkili Teknik Servis'lerimize ulaşabilmeniz için 444 77 11 numaralı çağrı merkezimizden ya da Canlı Sohbet kanalımızdan iletişime geçmenizi rica ederiz.
Teşekkürler.
MOD