Original topic:

A30s şarj sorunu

(Topic created on: 12-28-2020 10:08 PM)
366 Views
1emrekaya1
Active Level 9
Options
Galaxy A

Fazla değil yaklaşık 5 dakika önce bir arkadaşın forumunda sahip olduğu telefonu A30 hakkında batarya ile ilgili bir bilgi yazmıştım.Ya kendisi ya da anlam veremediğim şekide moderatörler sildi gönderiyi:)Ben yardımcı olmak adına tekrar yazacağım burdan;

Telefonum A30s'te büyük bir batarya sorunu yaşadım.Herkes telefonunun bataryalarının %15-%20 seviyelerine geldiğinde bir anda telefonlarının kapandığını söylüyorlardı.Evet,aynı sorunu bende yaşıyordum fakat %30-%40 seviyelerinde(kesinlikle abartı yoktur tamamen başıma gelen bir olay)özellikle yoğun kullanımda yaşıyordum ve bunların hepsi ekim ve bir önceki ayda gelen güvenlik güncellemesindendi.Çünkü sorunum donanımsal değildi.6 saat aralıksız whatsapp üstünden telefonla konuştuktan sonra şarjım %40 kaldı ve 3 dakika içince batarya boşaldı.Bende bunun üzerine servise gönderdim.Bi arkadaşım çok yardımcı oldu bana.Ankara'daki BDH servisinin çok iyi olduğunu "Kesinlikle telefonunu oraya ver." diye tavsiyede bulunmuştu bana,bende yolladım.2 gün içerisinde telefonumu tamir edip yazılım attılar,içinden birkaç parçada değişmiş.Demem o ki:
Bu batarya sorunları (sizden kaynaklı bir sorun teşkil etmiyorsa)yazılımsal.
Bi arkadaş soru sormuştu yukarıda bahsettiğim forumda ona cevaben=>Sorun benden kaynaklı değildi.Telefonum 1 kere bile yere düşmedi ve herhangi zarar verebilecek bir apk bulunmuyordu telefonumda.

NOT:BURAYA KADAR OKUYANLAR CANSINIZ:))
4 Comments
iremnur
Active Level 6
Galaxy A
demin görmüştüm yanıtınızı ankarada oturmuyorum maalesef ve birisine sordum bir aya kadar çıkabilir serviste kalma süresi dedi
1emrekaya1
Active Level 9
Galaxy A
Müşteri hizmetlerini arayıp Ankara BDH servisinden randevu alabilirsiniz.Ücretsiz yurtiçi kargo gönderim kodu veriyorlar.Bu serviste 10 gün bile duracağını düşünmüyorum.Ayrıca ilgilenen arkadaştan bilgisini alabilirsiniz
iremnur
Active Level 6
Galaxy A
anladım teşekkür ederim güncelleme ile düzelmezse öyle yapacağım, garanti kapsamına girdi mi
1emrekaya1
Active Level 9
Galaxy A
Evet,zaten 1 yıllık garantim var