Resolved! Solved

Original topic:

A25 sistem sorunları->

(Topic created on: 08-31-2025 07:27 PM)
120 Views
ruby_
Active Level 8
Options
Galaxy A

Hepinize merhabalar,bugün telefonumu kullanırken biraz garip şeyler yaşadım.

1. Wifi'ye bağlanınca telefonun otamatikmen kendi ekranını kapatması.
2. Değişik şekilde hareket etmesi,kendini sürekli taraması.
3. Sürekli devam eden sistem hataları.
4. Klavye garipliği,daha akıcı ve hızlı yazmakta biraz zorlanıyorum ve yanlış yazıyorum.
Ha birde,bilgi olarak-> Telefonuma asla APK uygulama indirmedim,link atılsa bile tıklamadım. Neden bilmiyorum ama sürekli böyle şeyler başıma geliyor,daha öncesinde forumda bir şey atmıştım "paranoyaksın,öyle bir şey yok" diyip,geçiştirenler olmuştu. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim😭👐🏿

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
thatS25
Expert Level 3
Galaxy A
Sıfırlamayı deneyin.Sistem hatasını en iyi o çözer.

Cihazınız alt-orta segment olduğundan dolayı depolama dolu ise o da sistem hatalarına sebebiyet verebilir.

Millet saçma sapan yardım forumunda yardım etmesi gerekirken alakasız şeyler yazabilir,biz çözümlere bakalım.

View solution in context

7 Comments
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung telefon kullanıyoruz hepimiz sonuçta böyle saçma sorunlara alışman lazim 😅 kendini sürekli taramasından kastın ne?
ruby_
Active Level 8
Galaxy A
Ya sürekli taramasından rahatsız olmuyorum fakat kasarken bütün sistem uygulamaları kendini o kadar kasıyor ki bunun hâlinden dolayı telefonum her şarj düşüklüğünde çok kötü şekilde çalışıyor,evet orta segment bir telefon bunlar olabilir :")
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Sorunun cevabını kendin vermişsin zaten 😅 bu sorunun cozumu yok maalesef ama sifirlarsan telefonu az da olsa düzelebilir bendede a52 vardı kasım kasım kasılıyordu sıfırlayınca bir nebze duzelmisti 🙋‍♂️
0 Likes
Solution
thatS25
Expert Level 3
Galaxy A
Sıfırlamayı deneyin.Sistem hatasını en iyi o çözer.

Cihazınız alt-orta segment olduğundan dolayı depolama dolu ise o da sistem hatalarına sebebiyet verebilir.

Millet saçma sapan yardım forumunda yardım etmesi gerekirken alakasız şeyler yazabilir,biz çözümlere bakalım.
ruby_
Active Level 8
Galaxy A
Telefonumu sıfırlayamıyorum işte,kaç ay önce bu sorunu anlattığımda da çoğu kişi sıfırlamamı söylemişti:")
Sıfırlamayı biliyorum fakat yapamam,yedekleyemiyorumda bilgilerimi fakat bir ara deniyeceğim sağolun cidden. Sonda haklısınız😊
thatS25
Expert Level 3
Galaxy A
Bazı marketlere(genelde rakamlı veya 3 harflilere çok gelir,daha kaliteli bir şey için de teknoloji marketler iyi olur)Type-C uçlu USB bellekler geliyor.Onlardan satın alın fotoları,videoları,dosyaları ona aktarın.Rehberi ya Samsung Account'a ya da Gmail'inize yedekleyin.Whatsapp verilerini de zaten Google Drive'a yedekleme var.Böylece PC'siz biçimde yedek almış olursunuz.

Yedek işi bitince de flash'ı normal hayatta kullanırsanız
ruby_
Active Level 8
Galaxy A
Sağolun,yedekte kullandığım bir sürü usb bellekler var😊