cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A25 - Oyunda Hızlı Eskirmi?

(Topic created on: 01-22-2025 07:44 PM)
133 Views
YağızA255G
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhabalar, Eylül ayında A25 5G 8GB aldım, aldığımdan beri 1-2 oyun oynadım oda 1 saat falandır, oyun oynamamamın sebebi telefonun performansını eskitmek istememem. Sizce oyun oynasam işlemci hemen eskirmi ya da oyun oynayarak kaç yıl götürür?

14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hangi oyunları oynuyorsunuz?
0 Likes
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy A
Hocam şuanda hiç bir oyun oynamıyorum sosyal medyada takılıyorum, ama çok pubg oynamak istiyorum, benimde bu takıntım var işte oynayamiyorum 🥲
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hocam oyun oynamak işlemcinizi hemen eskitmez. Kısa süreli ve aralıklı oyun oynama, doğru kullanım ve aşırı ısınmadan kaçınma ile telefonunuz 5-7 yıl rahatça performans gösterebilir. 😊
0 Likes
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy A
Hocam kendimden korkuyorum o konuda, oyuna başlarsam akşama kadar oynarım 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
😅😅
0 Likes
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Öyle Kolay Kolay Telefon Eskimez Telefon Oyunlarda 50 Derece Olur İşte O Zaman Sürekli 50 Derecede Oynarsan Cortlayabilir Onun Dışında Sanmıyorum
0 Likes
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy A
Hocam zaten çok sinir oldum ısınma sorununa 😄 Samsunga raporu gönderdim, 39-40 derece olması işlemci için normalmiş, oyunda düşünemiyorum nasıl olur 😂
0 Likes
Galaxy A
Çok ama çok oynarsanız ( günde 5 7) saat arası cpu'yu yorarak ömrünü azaltırsın ama dediğim durum her gün olan şeyse 😊
0 Likes
YağızA255G
Active Level 6
Galaxy A
Hocam en iyisi oyun oynamamak, oyun birsey kazandırmıyor. Hocam birde YouTube, instagram vb. Uygulamalarda 37-38 oluyor o dereceler normalmidir ya da cpu zararı olurmu?
0 Likes