Original topic:

A25 5g de one ui7

(Topic created on: 06-13-2025 12:30 AM)
160 Views
nefis
Active Level 5
Options
Galaxy A

Normalde uygulamalara girdiğimde navigasyon tuşları gözükmezdi ancak şimdi gözügözüküyor ve Fine loca navstar uygulamasından simge yapınca işlemiyor silip yeniden yükledim yine olmadı onun haricinde normalde instagramda giderken video sonsuza kadar oynatılır ama bu güncellemeden sonra artık videoyu 2. Defa göstermiyor ekran kapanıyor yani ekran zaman aşımı gibi bir şey ancak ben güç tasarrufu açık kullanıyorum ondan ise ayarlarında düzeltme yaparım ama sırf güncelleme yüzündense gerçekten güzel değil üstelik bu ekran sorunu sadece instagramda var

5 Comments
Galaxy A
Hocam şimdi son güncellemeden sonra navigasyon tuşları artık uygulamalarda kaybolup gizlenmek yerine sürekli ekranın altında kalıyor, eskisi gibi tam ekran rahat kullanamıyorsun yani. Bu genellikle sistem güncellemesiyle “hareketle gezinme” modundan “tuşlu gezinme” moduna geçilmesinden oluyor. Hemen Ayarlar’a gir, Ekran kısmından Navigasyon çubuğu ayarını bul ve “hareketlerle gezinme” seçeneğini aç, tuşlar kaybolacak. Bir de Fine Lock’taki NavStar modülünü kullanıyorsan, güncellemeden sonra bazen düzgün çalışmayabiliyor; Galaxy Store’dan Good Lock uygulamasını indirip NavStar’ı oradan kontrol etmen gerekebilir. Instagram’da ise videolar bir kere oynuyor, sonra ekran kapanıyormuş gibi oluyor, bu da güç tasarrufu modundan olabilir. Çünkü güç tasarrufu bazen ekranın açık kalma süresini ya da arka plandaki uygulama izinlerini kısıtlıyor. Ayarlar > Uygulamalar > Instagram > Pil ayarlarına girip Instagram’a kısıtlama koymadığından emin ol. Ayrıca ekran zaman aşımı süresini biraz uzatmayı dene. Hâlâ sorun çıkarsa Instagram’ı kaldırıp yeniden yüklemek veya güncellemeyi beklemek en iyisi. Umarım hallolur sıkma canını
0 Likes
nefis
Active Level 5
Galaxy A
Bende hareketlerle gezinme yok
0 Likes
Galaxy A
Cihaz desteği yoktur yada yazılımsaldır hocam o zaman geri bildirim gönderin samsunga
0 Likes
nefis
Active Level 5
Galaxy A
Öyle yapayım o zaman ama cihaz desteği olup olmadığını nereden bilecem
Galaxy A
Hazır giderken onuda canlı desteğe sorun onlar söylerler hocam o konuda bilgi sahibi değilim kusura bakmayın
0 Likes