Original topic:

A25 5G seçeneği yok

(Topic created on: 03-31-2026 09:04 PM)
373 Views
Ognisher
Active Level 3
Options
Galaxy A
A25 5G+ telefon mevcut. Türk Telekom hattı takılı ve 5G'ye açık olmasına rağmen telefonda 5G etkinleştirecek seçenek yok. Bunu nasıl aktif edebilirim?
image

9 Comments
Galaxy A
Güncellemeyle geliyor galiba bu. Ben cihazımı aldığımda bunu nasıl 5G açıcam diye aradım bulamadım. Yoktu yani seninki gibiydi dün baktım değişmiş seçenek gelmiş sanırım One UI 7 veya 8 de gelmiş.
0 Likes
Ognisher
Active Level 3
Galaxy A
Güncellemek istemiyorum çünkü telefon yavaşlıyor her güncellemede. 5G diye satılan telefonun kutudan 5G uyumlu çıkması lazım direk.
0 Likes
Galaxy A
Ben 55 kullanıyorum yavaşlama olmadı daha.😊 Bunu güncelleme desteğinin bitişine yakın güncellemelerle yapıyor olmaları lazım. Bende indirmiyorum her gelen güncellemeyi. Güncelleme geldikten 1-2 hafta veya 1 ay sonra soruyorum foruma sorun yoksa indiriyorum varsa bekletiyorum 1 -2 ay daha 4-5 ay indirmeyim 6.1'de kalıp 8 gelince direk indirmişliğiim var benim.
mzka1
Active Level 4
Galaxy A
Merhaba bende henüz One ui 6.1 kullanıyorum 7ye geçmeli miyim artık. 5g sanırım 7 de mi olacak
0 Likes
huseyinozen09
Active Level 5
Galaxy A
Ayarlar bağlantılar mobil ağlar şebeke modu 5g seçeceksiniz
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Yazılımla acılıyor o ama siz yapmadıgınız icin kendinizi mahkum ediyonuz ve artık yeni cıkan modellerde o yazılım gerek yok
mzka1
Active Level 4
Galaxy A
Ne yazılımı acaba
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Telefona gelen yazılım güncellemesi önce den kapalı tutuyolardı o ayarı acmak icin one uı 8 ile actılar o nedenle yazılımla acılıyor diyorum
Doruki
Beginner Level 2
Galaxy A
5G destekli değil telefonun
0 Likes