Ucmag
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Telefonu şarj olsun diye tip-C girişine taktım. Hep olduğu gibi karşıma pencere geldi ve sadece şarj seçtim bu sefer. Ardından PC'den telefona dosya atmam gerektiği için geliştirici seçeneklerinden 'Varsayılan USB yapılandırması'na girdim, 'dosya aktarımı' seçeneğini seçtim fakat PC görmedi. 'USB hata ayıklama'yı açtım, yine görmedi ve şu an görmüyor. Kablo, kutudan çıkan her iki ucu tip-C olan kablo. Odadan bir ucu tip-C diğer ucu tip-a olan kabloyu aldım ve USB girişine taktım, yine görmedi. Ne yapmam lazım? Normalde hep görüyordu. Şu an ise sadece şarj oluyor.
Samsung USB driver kurdum, fayda etmedi. Mevcut Tip-C kablom ile evdeki Realme 6I cihazını taktım ve PC hemen gördü. Sorun telefonda gibi. Yeniden başlatmama rağmen düzelmedi. Hatta PC içinde donanım aygıtlarına girdim, gizli cihazları göster dedim oradan telefonumu bulup güncelle dedim. 2 tane güncelleme indi. Lakin yine görmedi. Tüm mevcut ayarları sıfırladım. Kesmedi... Ne yapmam lazım?
- Tags:
- yardım
2 Comments
yalnız1insan
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-02-2024 11:58 PM in
Galaxy A
Anladığım kadarıyla telefona bir seçenek girmişsiniz, şarj etme diye telefona dosya aktarımı dedinizmi🤔🤔🤔
Ucmag
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-03-2024 12:00 AM in
Galaxy A
Evet tıpkı metinde belirttiğim gibi - 'Varsayılan USB yapılandırması'na girdim, 'dosya aktarımı' seçeneğini seçtim fakat PC görmedi. - az önce *#0808# ile kontrol ettim ve MTP aktif gözüküyor. Ayarı değişip tekrar MTP seçtim ama yine etki etmedi.