cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A23 ses sorunu

(Topic created on: 05-15-2023 05:08 PM)
dlknhrcgn
Active Level 2
Options
Galaxy A

Güncellemeden sonra telefonumda ses sorunu oluştu. Başına aynı şey gelen var mi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy A
Dilerseniz; Samsung Members>Destek>Hata Raporları>"Ses/titreşim'e hata raporu yazarak sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11

View solution in context

13 Comments
Solution
ÖmerA72
Expert Level 3
Galaxy A
Dilerseniz; Samsung Members>Destek>Hata Raporları>"Ses/titreşim'e hata raporu yazarak sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11
dlknhrcgn
Active Level 2
Galaxy A
Teşekkür ederim zaten şikayet oluşturdum. Telefonuma uzaktan bağlantı ile baglanilacak. Ben belki aynı sorunu yaşayanlar vardır diye sormak istedim. Şimdi teknik servisin aramasinu bekliyorum.
feyzanur34
Active Level 1
Galaxy A
Bende de aynı sorun var ses gelmiyor telefondan
dlknhrcgn
Active Level 2
Galaxy A
Fabrika ayarlarına bile döndüm ama çözüm yok sorun devam ediyor. Kapatıp acıyorum Bi 5 dakika düzeliyor sonra yine Aynı sorun. Kimseyle gorusemiyorum. WhatsApp sesli mesaj dinleyemiyorum. Instahram sesli video izleyemiyorum donuyor ve ses çıkmıyor. Vallahi bin pişman oldum bu telefonu aldığıma. Eski telefonum e7 idi 8 sene kullandım sorunsuz bu 6 aylık telefon cortladi
nurullha
Active Level 3
Galaxy A
Hoparlörler sıkıntılı dir
dlknhrcgn
Active Level 2
Galaxy A
Öyle olsa zil sesi bildirim sesi gürül gürül gelir mi? Hatta güncellemeden sonra inanılmaz ses çıkıyor telefondan.
dlknhrcgn
Active Level 2
Galaxy A
Video kaydediyorum sessiz seri oynatıyor ama sesi açtığım zaman video donuyor. Bu ne saçma sapan bir şey oldu. Hersey güncellemeden sonra oldu sakın guncellemeyin siz
feyzanur34
Active Level 1
Galaxy A
Kesinlikle yaşadığınız sorunların aynısını bende yaşıyorum hiç bir şey yapamıyorum telefonla, nasıl düzelecek hiç bir fikrim yok kısa sürede düzelmesini temenni ediyorum
dlknhrcgn
Active Level 2
Galaxy A
Bakalım uzaktan bağlanmalari için onay verdim aramalarını bekliyorum. O da olmazsa garantisi devam ediyor yarın garantiye götüreceğim umarım çözülür . Sinir krizi geçirtiyir şuan bana.