- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
İkinci el telefon alacaktım neyse hem hızlı olsun hem sıfır alayım dedim bu kadar ağır ve yavaş bir telefon görmedim.Her şeyi kasıyor bildirim çubuğunu indiriyorsun o bile kasıyor bir de çoklu pencere var sanki tekini kaldırabiliyormus gibi. Pili iyi bir günü çıkarıyor ama nerede lazım olsa kasıyor. Ekranı parlak değil dışarıda görmeye çalışıyorsun parlaklığı arttirayim diye zaten sonda yine göremiyorsun yani telefon aldığıma bin pişman etti keşke almasaydim bu fiyata bu kadar kötü bir telefon yapılamaz. A50 deki islemci bundan kötü fakat 50 kat daha hızlı. Her şeyi yaptım sıfırla baştan kur aynı çıldırttı beni.
Solved! Go to Solution.
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 10:28 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 10:38 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 11:05 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2023 12:38 PM in
Galaxy AMerhaba kamil07,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »