cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A23 TYPE-C GİRİŞİ ÇALIŞMIYOR

(Topic created on: 06-25-2023 09:53 PM)
384 Views
Mevlüt55_A23
Active Level 6
Options
Galaxy A

Arkadaşlar son 2 haftadır bu sorun ile uğraşmaktan kafayı yedim ne laptop ne PC nede televizyon (taktığım anda reset atmaya başlıyor tv) görmüyor kendi kablosu dahil tüm kabloları farklı şarj adaptörleri denedim yine olmadı otg kablosu taktığımda ise sürekli bağlayıcı takıldı çıkarıldı diyor usb settings veri temizliyorum geçici olarak çözülüyor sebepsiz yere şarj almıyor defalarca çılarıp takıyorum yok yeniden başlayınca düzeliyor telefonu defalarca sıfırladım type c portunu kontrol ettim bir hasar yok sürekli kuru şekilde temizliyorum 

Son zamanlarda saçma sapan sorunlar olmaya başladı artık telefondan bıktım...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Exxer
Active Level 3
Galaxy A
Merhaba usb takıldı çıkartıldı uyarısı sadece sıvı temasında vermiyor bazen ufak bir kir tanesi de şarj modülünün üstündeki sensörleri hata vermesine sebebi olabilir En yakın zamanda yetkili servise şarj kablonuz ve adaptörü ile birlikte gitmenizi tavsiye ederim .Servislerin çalışma saatleri aşağıdaki gibi ekstra kurye hizmetide mevcut bilgin olsun https://www.samsung.com/tr/support/yetkili-servis-calisma-saatleri/

View solution in context

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk bendede A137F stock rom atcam orjinal Android TV de 2 de bir kasıyor Bi tane cakican
Mevlüt55_A23
Active Level 6
Galaxy A
Telefona hafıza kartı takıyorum donuyor ve hata veriyor pcye takıyorum PC donuyor dükkandaki pcye takıyorum onu bile donduruyor sürekli takıldı çıkarıldı sesi geliyor
Ama telefonu yeniden başlayınca geçici olarak düzeliyor
LiangeOS kurabilirsin en iyisi yada orijinal eski stok rom kurabilirsin
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk sorun şu daha önce hiç orjinal stock rom atmadim korkuyorum hard brick olur diye
Mevlüt55_A23
Active Level 6
Galaxy A
Knk ben galaxy note edge ve A10 defalarca Hard brick yapmış ve kolayca kurtarmış adamım tecrüben var ise yap yok ize hiç bu işe girişmek aşırı riskli telefonun tamamen çöp olabilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Knk ne kadar zor olabilrki
Solution
Exxer
Active Level 3
Galaxy A
Merhaba usb takıldı çıkartıldı uyarısı sadece sıvı temasında vermiyor bazen ufak bir kir tanesi de şarj modülünün üstündeki sensörleri hata vermesine sebebi olabilir En yakın zamanda yetkili servise şarj kablonuz ve adaptörü ile birlikte gitmenizi tavsiye ederim .Servislerin çalışma saatleri aşağıdaki gibi ekstra kurye hizmetide mevcut bilgin olsun https://www.samsung.com/tr/support/yetkili-servis-calisma-saatleri/
Mevlüt55_A23
Active Level 6
Galaxy A
Hocam önceden çalışan kablom çalışmıyor kullanmıyorum zaten artık normal laptopa şarj cihazına bağlarken bile zorluk çıkarıyor