cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A23 İNSTAGRAM SORUNU

(Topic created on: 09-29-2023 09:56 PM)
ÖzcanA24
Active Level 6
Options
Galaxy A

Sürekli uygulamadan atıyor güncellemeden sonra oldu

5 Comments
winters21fe
Beginner Level 5
Galaxy A

Merhabalar, 2 gün önce yaptığım Google Play sistem güncellemesi sonrası Instagram uygulaması çökmeye basladi. Silip geri yükledim bir işe yaramadi, sonrasinda telefonu yeniden baslattim yine bir işe yaramadı. Bu durumda ne yapabilirim? 

0 Likes
Emmi_S22Plus
Active Level 9
Galaxy A
bir çok kişi benzer sorunlar yaşamış, biraz bekle sonra tekrar dene. senlik bir sorun değil yani
0 Likes
iq2802
Active Level 4
Galaxy A
Onu geri alabilirsin fabrika ayarlarına çevir.
0 Likes
AEFSANE
Expert Level 1
Galaxy A
Bende çok şükür öyle bir sorun olmadı/yaşamadım.
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Rockiseverything,

Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes