cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A22 4G için Lineage OS ve Android 13 için TWRP var mı?

(Topic created on: 09-22-2024 06:12 PM)
298 Views
kullaniciii
Active Level 10
Options
Galaxy A

Sorum başlıkta ki gibidir sabahtan beri bakınıyorum PC başında fakat hem rom hem de TWRP bulamadım cihaza uygun sitelerine göz attım full fosilleşmiş Samsung cihazlara ait romlar var bir kaçı hariç TWRP ise One UI 5.1 için bir tane buldum fakat unofficial olduğu için cihaz yine bootloop olur endişesindeyim yardımcı olur musunuz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Ben size dün yazmıştım lineageos a22 henüz güvenlik ve stress testlerinden geçemiyor bu yüzden lineageos tarafından onaylanmış rom yoktur

Twrp için resmi yazılım henüz daha oluşturulmadı

Nerden biliyorsunuz diye soruyor isen lineageos resmi sayfada yayınlayan biziz zaten 🫤

View solution in context

12 Comments
Ağcaqanad
Active Level 3
Galaxy A
XDA forumda a22 için custom rom bulabilirsiniz. TWRP nin unofficial olması da sorun olmaz.
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Bilemiyorum denediğimde telefon bir daha açılmamak üzere kilitlenmişti devamlı reset atıyordu kendine tekrar stock rom kurarak düzeltmiştim.
0 Likes
Ağcaqanad
Active Level 3
Galaxy A
A13 için kurduğunuz twrp'de bu sorun olduysa A12'ye dönüp A12 için twrp kurabilirsiniz.
0 Likes
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A

5.1 için olanı denediğim de sistem kitlenmişti diğerlerini denediğimi sanmıyorum ama konu başlığında 11 ve 12 sürümleri için uyumlu diye düşünüyorum.

0 Likes
Ağcaqanad
Active Level 3
Galaxy A
Android 12 ye dönüp bunu kurarsanız bir problem olmaz muhtemelen
0 Likes
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Stock rom arasında sürüm düşürmem mümkün değilmiş 13 altına inemiyorum ne yazık ki.
0 Likes
Solution
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Ben size dün yazmıştım lineageos a22 henüz güvenlik ve stress testlerinden geçemiyor bu yüzden lineageos tarafından onaylanmış rom yoktur

Twrp için resmi yazılım henüz daha oluşturulmadı

Nerden biliyorsunuz diye soruyor isen lineageos resmi sayfada yayınlayan biziz zaten 🫤

kullaniciii
Active Level 10
Galaxy A
Anlıyorum pekala teşekkürler tekrardan çoğu özel romu araştırdım fakat hiç biri a22 destekli değil sebebi bahsettiğiniz gibi olabilir mi acaba?
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Evet çok hatalar bulunmaktadır
Ama yakın zamanda Team Win Recovery Project çıkacak A22 için (twrp)