cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A21s dokunmatik sorunu

(Topic created on: 03-28-2021 09:52 PM)
fatih51
Active Level 1
Options
Galaxy A

Selamlar.

Telefonu yaklaşık 2 hafta önce aldım.Masaya telefonu bıraktığımda dokunmatik algılaması zayıflıyor.Elime aldığımda hiçbir sıkıntı yok,sanki telefon duz zeminlerde dokunmatigin islememesi üzerine tasarlanmis gibi.Acaba bilmeden bi ayarmi yaptım.
Yardımcı olabilirmisiniz 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba fatih51,

Ben Siyah, Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm. 

Samsung onaylı olmayan ekran koruyucu ve kılıf kullanıyorsanız, dokunmatiğin doğru çalışmasına engel olabilir. Çıkartıp tekrar deneyiniz.

Sorun devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
BLACK_44
Active Level 8
Galaxy A
Ekran koruyucudan olabilir nano ekran koruyucu tavsiye ederim.
fatih51
Active Level 1
Galaxy A
Elimde iken sıkıntı olmuyor ama
0 Likes
BLACK_44
Active Level 8
Galaxy A
Bende a21s kullanıcısıyım bende makine çıkışlı mat ekran koruyucu vardı kullandığım inceydi düz zeminde algılıyordu sonradan içim rahat etmedi çok ince diye normal paketli olan mat ekran koruyucu aldım kalın ama düz zeminde algılamıyor şuan beni pek rahatsız etmiyor çoğunlukla elde kullandığım için.
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Bende Samsung Galaxy A21s kullanıyorum. Bu durum bütün A21s'lerde var kimse inkar edemez zaten diğer A21s ile alakalı gönderilen gönderilere bakarsanız görürsünüz ben kısaca sana şunu diyeyim bu durum fabrika çıkışı bütün telefonlarda var ama bazı çözümleri var benim bildiğim ilk olarak şey satılıyomuş ince nano kırılmaz camlar satılıyormuş ve baya işe yarıyormuş başka vardı ama şu an hatırlamıyorum, yazarlar zaten sana birde şöyle diyeyim ben önceden telefonlara bu kadar sert basmazdım ama artık bu telefonda biraz yani diğer telefonlara bastığımdan 1 tık daha fazla basıyorum ve yani bu durum benim için söz konusu değil.
Ibrahım
Active Level 10
Galaxy A
Ya bütün telefonlar demişim yanlış olmuş bütün A21s'lerde var.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bendede aynı
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba fatih51,

Ben Siyah, Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm. 

Samsung onaylı olmayan ekran koruyucu ve kılıf kullanıyorsanız, dokunmatiğin doğru çalışmasına engel olabilir. Çıkartıp tekrar deneyiniz.

Sorun devam ediyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes