cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A21 S Pil kullanımı

(Topic created on: 12-07-2023 07:11 PM)
393 Views
gece28
Active Level 6
Options
Galaxy A
Sizce normal yazıyor Pil durumu kötü yazmıyor ekran kısık kullanıyorum 7 ila 8 saat ve oyun telefonu olarak kullanmiyorum bir zamanlar kullandım 3 yıllık batarya sizce kötü mü ekran süresi 

image

19 Comments
A14Fans
Active Level 7
Galaxy A
İyi
gece28
Active Level 6
Galaxy A
Teşekkürler bu yazınız batarya iyi yazmadı ama siz yazdınız kış aylarında tüm piller etkilenir kış soğuk havalarda herkeste batarya bitiyor telaşı olduğu için paylaşım yapmak istedim çünkü tüm pil gurupları soğuk ve çok sıcaktan etkilenirler
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
3 yıllık pile göre çok iyi.
gece28
Active Level 6
Galaxy A
Teşekkürler bilgi amaçlı paylaşım yapmak istedim geceleri ful ekran kisiktir gündüzleri orta derece kullanırım siyah duvar kağıdı kullanırım ve bazı boş uygulamaları silerim bazı arkadaşlara faydalı olur umarım çünkü 100 kusur mb daha fazla çok canlı duvar kağıtlar 1.6 mb gibi parlak duvar kağıtları şarj tüketimini artırır
Galaxy A
1 yılı bile dolmamış
S21 FEnin 3 saatlik pili ile bakıştık
gece28
Active Level 6
Galaxy A
Pil durumu aslında bizim elimizde olan şeyler tabiki teknik bir arıza yada farklı bir sorun yok ise örneğin hergun papci oynayan biri değildim bir ara saldırdım baktım ki batarya gidiyor sildim eğer teknik fabrika çıkışı bir arıza yoksa her batarya 3 yıl gitmesi lazım 4 yılda gider ama telefonun işlemci ve iç yapsina zarar veriyor bu yüzden erken değişmek mantıklı ekran ful acik ekran süresi paylaşacağım sizlerde paylaşın bakalım sorun batarya ise garantiye verin
0 Likes
Galaxy A
Benim GÜNLÜK kullanımda 3 gidiyor ama ☂️
0 Likes
gece28
Active Level 6
Galaxy A
3 saatlik mi yoksa 100 de 100den 3 saatte mi 3 gidiyor biraz komik oldu ama 3 saat giden bir telefonum olsun kesinlikle garantiye veririm burdaki amacım bilgi ve tecrübe vermek insanlara paylaşım yapmak geçmiş olsun üzüldüm telefonunuz için
0 Likes
Galaxy A
Şimdi şöyle
Bi güncelleme geliyo 6-7 saate çıkıyo 60hz samsung internetten dizi bir şeyler izlerken
Bi güncelleme bunu yarıya düşürüyor
Bu gidişle One uı 6ya geçmicem ve garanti bitince Ekim 2023 Yazılımını flashlayıp root atıcam 😐