- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-11-2021
12:04 AM
(Last edited
05-11-2021
12:12 AM
by
Yeşilırmak
) in
Telefonu alalı 5 ay oldu hiçbir problem yok çok güzel sonra bir guncelleme geldi 1 ,2 gün sonra tam birşey yapicam birden dokunmatik gidiyor hiçbirşeye basılmıyor telefonun ekranını kapatıp açtığimda sorun çözülüyor ama 1 saat sonra tekrar aynı şey telefonum nemli ortamda kalmadı su ile temasta bulunmadı lütfen artıkın çözüm bulun bu hata birçok kullanıcıda var. ekran koruyucuyu çıkarttım defalarca sıfırladım cihazı yazılımda güncel sorun devam ediyor.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2021 08:11 AM in
Galaxy AMerhaba Abdülmüdtalip,
Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2021 12:45 AM in
Galaxy ASon güncelleme ile mahvettiler cihazı, bende şuan batarya sorunu yaşıyorum.Az çok tahmin ediyordum birşeylerin sıkıntı olacağını bu kadarını beklemiyordum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2021 12:55 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2021 05:38 AM (Last edited 05-11-2021 05:39 AM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2021 05:47 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-11-2021 08:11 AM in
Galaxy AMerhaba Abdülmüdtalip,
Cihazınızın yazılım sürümü güncelse ve Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Dokunmatik Ekran" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD