cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A20s 3.Kamera

(Topic created on: 04-01-2020 12:22 PM)
521 Views
USERxPro
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba. A207F cihazımda 3 adet arka kamera var. En alttakinin geniş açılı ve ortadaknin normal kamera olduğunu biliyorum. Fakat en üsttekinin nasıl kullanıldığını bulamadım. İnternette araştırdığımda "depth camera" diye yazıyor. Fakat ne olduğunu tam anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy A
Derinlik Kamerasi : 5MP Derinlik Kamerası, çekimi yapmadan önce ve yaptıktan sonra alan derinliğini ayarlamanızı sağlar. Gelişmiş Derinlik Kamerası, daha profesyonel bir görünüm için istediğiniz yere odaklanmanızı sağlayarak daha iyi çekimler yapmanızı sağlar.

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy A
canlı odak modunu açtığında derinlik algısı yaparak portre fotolar çekmene yardımcı oluyor o kamera 👍

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Derinlilik kamerası o.
0 Likes
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy A
Derinlik Kamerasi : 5MP Derinlik Kamerası, çekimi yapmadan önce ve yaptıktan sonra alan derinliğini ayarlamanızı sağlar. Gelişmiş Derinlik Kamerası, daha profesyonel bir görünüm için istediğiniz yere odaklanmanızı sağlayarak daha iyi çekimler yapmanızı sağlar.
0 Likes
Solution
Galaxy A
canlı odak modunu açtığında derinlik algısı yaparak portre fotolar çekmene yardımcı oluyor o kamera 👍
0 Likes
USERxPro
Active Level 2
Galaxy A
teşekkür ederim