cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A20 . Google Play Store . Sorunu ?

(Topic created on: 04-30-2020 04:23 PM)
767 Views
Aras61
Active Level 6
Options
Galaxy A

Arkadaslar Birsey Daha Soracagim Sizlere . Ins Yardimci Olursunuz . Google Play Store da Indirme Yada Guncelleme Yaparken Ana Ekrana Dondum mu Indirmeyi yada guncellemeyi indirmiyor kayboluyor bildirim panelinden indirme yapmiyor bekletiyor . Illa indirmesi icin Google Play store da olmam lazim ordan cikmamam lazim . Ne alaka bilmem o kadar samsung tel kullandim ilk defa **bleep** rastladim ona . Yardimci olabilecek varmi Reisler . 

7 Comments
SharryX
Active Level 4
Galaxy A
Merhaba ,Ben Arda;
Aynı sorunu yeni aldigim m30s cihazimla da yasadim .Sorunun telefon kaynakli olmayıp,internet hızınız ,mobil veriniz ve hattınızın "G" durumuna gore değişebilir.Indirme panelinde gozukmese bile indiriliyor olabilir.Umarim yardimci olabilmişimdir.Eger yardimci olamadiysam google play verilerini silmenizi öneriririm.Tesekkurler
Aras61
Active Level 6
Galaxy A
hepsini denedim kardesim ama olmuyor hic bir sekilde illaki dedigim gibi play storde olmam lazimki indirsin ciktim mi durduruyor indirmeyi girdigimde ise tekrar indirmesi icin baya beklemem gerekiyor yada iptal edip bastan indirmem gerekiyor
Solution
kızılejder
Active Level 10
Galaxy A
ben a50 kullanıyorum o bendede var ayarlar uygulamalar play store bulun pil tıklayın arka plan veri kıtlanyı aćıksa kpatın sonra gine burdan mobil veriye tıklayın bu kısıtlamayida kaldırın işe yaramazsa play store de indirdiģniz uygulanaın oeda bekleyin indirme bitince ćıkın

bunlar faydalı olduysa rica etsem ćözümümü kabul edip beni takip ederseniz sevinirim
SharryX
Active Level 4
Galaxy A
Dostum bu hatayı butun samsung cihazlarim da yasasim ama dedigim çözümlerle ise yaradi.Optimizasyon sorunu da var demek ki
Solution
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
Arka plan veri erişimini kapatmış olabilirsin
Aras61
Active Level 6
Galaxy A
sorun cozuldu tesekkurler kardesim takipdeyim
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A