cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A20 Şebeke Sorunu ?

(Topic created on: 05-03-2020 08:55 PM)
13388 Views
Aras61
Active Level 6
Options
Galaxy A

Arkadaslar son belkide 1 2 haftadir telefonumda bir sebeke sorunu yasamaya basladim canavar gibi ceken telefon hattimda turkcell telefonun sebekesi artik 2 cizgiden yukari cikmiyor cogunluk tek  cizgide hep bir islem yapamiyorum ne indirme ne baska birsey artik sinirlermi bozmaya basladi ocak guncellemesinden sonra boyle oldu sanirm . Bu sikintiyi nasil cozerim baska hatta denedim ondada ayni .  Bu sorunu yasayan varmi aranizda yardimci olabilirmi . Sifirlasam telefonu nasil olur acaba yine ayni sorunu yasarmiyim  ? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Aras61,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bunun için bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Uygulamalar > Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa 4447711 Samsung müşteri hizmetleri hattından bize ulaşmanızı rica ederiz.

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
KUDRETT
Active Level 7
Galaxy A
servise ver anten bölgesinde sorun vardır
0 Likes
UserEdited41
Active Level 6
Galaxy A
kardeşim kılıf varsa çıkar kılıftan yapabilir
0 Likes
jorrem
Active Level 3
Galaxy A
Bu sorun görüşme kalitesini ve mobil veriden nette gezinmeni engelliyor mu? Eğer ki sorun çıkarmıyorsa çekim gücü göstergesini pek dikkate alma. Bende de s9 plus var genellikle 2 yada 3. seviyede geziniyor. 4. seviyeyi pek görmüyorum. Görüşme kalitesinde de bir sorun yaşamıyorum.
0 Likes
Aras61
Active Level 6
Galaxy A
goruntu konusmada ve normal konusmada bir sikintim yok sadece mobil verilerde pek ise yaramiyor islem falan zor yapiyorum sebeke hep 1 2 de
jorrem
Active Level 3
Galaxy A
o zaman çekim konusunda sıkıntı yok diye düşünüyorum. benimde bulunduğum ilde tt 4g konusunda iyi değil o yüzden 3g yi seçip kıllanıyorum. siz de deneyebilirsiniz.
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Aras61,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bunun için bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Uygulamalar > Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa 4447711 Samsung müşteri hizmetleri hattından bize ulaşmanızı rica ederiz.

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Bu Telefonu Yedekle bölümüne bastığınızda, Samsung bulut hesabınıza verileriniz yedeklenmiş olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not: Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD