Original topic:

A16 saçma ısınma

(Topic created on: 07-11-2025 09:55 PM)
481 Views
nickbulamadım
Active Level 9
Options
Galaxy A

2 gün önce hızlı şarj olurken bakmıştım telefona video izliyordum yaklaşık 1 sa fln izledim ( o süreçte cihaza hiç dokunmadım ) ve elime aldığımda telefon çok sıcaktı hatta Chrome ye girince değişik bir uyarı verdi telefonunuz aşırı sıcak gibisinden neyse bu 2 gündür şarjda olsada olmasada ısınıyor ve saçma birşey daha sanki o olaydan sonra bi telefon hızlandı psikolojik mi ne bilmiyorum saçmaladın diyebilirsiniz ama cidden biraz öyle oldu bilmiyorum neden böyle ısınmaya başlamıştır sanki rodajım bitti diye bağırır gibi (havalar acayip sıcak ve nemli 1-2 haftadır hatta bugün 37 hissedilen 43 gördük)

13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Prize taktığım zaman 39 batarya sıcaklığı oluyor İslemci sıcaklığı 42
alp_
Active Level 5
Galaxy A
Gardaş kaç derece ısınıyor cihaz benim tab a9+ Cpu 71 Gpu 74 derece yük altında devcheck varsa indir var
Galaxy A
İndireyim yarın atayım sonuçları hayatımda bu kadar hızlı ısınma görmedim ama onu diyeyim
alp_
Active Level 5
Galaxy A
Pil sıcaklığına bak bence o daha önemli bende 43
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Play sistem güncellemesinden yada samsungun yazilim güncellemesinden olabilir bu sorunu yasamadan önceki yazilım güncellemelerinde de sorun var mıydı yeni mi olmaya basladı
Galaxy A
Yeni başladı 2 gündür var hani güncelleme falanda gelmemiş expert olmuşsun hayırlı olsun bu arada :)
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Eyv 🙏 arka planda bazen samsung cekirdek uygulamalarina güncelleme geliyor onlardan vs olabilir birde bu hafta çok sıcak hava dalgasi var dışarda herkesin isiniyor ama ev ortaminda cayır cayır oluyorsa sıkıntı
Galaxy A
Cayır cayır yanıyor hocam hatta bi ara 13 sa gördüğüm ekran süreleri 3 saatlere kadar indi durum o kadar vahim servise vereyim baksınlar bi ya
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A
3 saat baya kötü bence bi hard reset at yada sıfırla 1 hafta pil optimize olana kadar bekle sorun devam ediyorsa servise ver bence a24 lerde de cok isiniyor diye basliklar açılmış bugün demekki bazi telefonlarda isinma var yazilimsal olabilir